V souborech bety Star Wars: Battlefront se našli další hrdinové
Star Wars: Battlefront Novinka V souborech bety Star Wars: Battlefront se našli další hrdinové

V souborech bety Star Wars: Battlefront se našli další hrdinové

Martin Cvrček

Martin Cvrček

50

Jde o Hana Sola, císaře Palpatina a princeznu Leiu.

Reklama

Jak se dalo čekat, šikovní hráči se prohrabali v souborech právě probíhající otevřené bety Battlefrontu a našli stopy několika dosud neoznámených hrdinských postav. Konkrétně jde o Hana Sola, princeznu Leiu a císaře Palpatina.

Tvůrci z DICE zatím oficiálně oznámili jen Luka Skywalkera, Dartha Vadera (oba můžete zkusit v betě) a Bobu Fetta. V módu Fighter Squadron, zaměřeném čistě na souboje stíhaček, hrdiny zastoupí ikonický Millenium Falcon na straně povstalců a Slave-1 Boby Fetta na straně Impéria.

V souborech se nachází také náznaky herního módu zaměřeného na souboje hrdinských postav. Ten nese název Hero Hunt, je ale možné, že jde o ten samý mód, o jakém jsme slyšeli už v minulosti, byť pod názvem Heroes vs Villains.

Dá se každopádně očekávat, že výše zmíněnou trojici hrdinů lidé z DICE nebo EA oficiálně odhalí v blízké budoucnosti. Do té doby můžeme spekulovat, jestli se tvůrci odvážili nasadit Leie legendární zlaté bikiny nebo jestli se museli spokojit s bílým hábitem z Nové naděje nebo maskovací zbroje z Návratu Jediho. Pravděpodobnější je samozřejmě ta druhá možnost, ale kdo ví. Když nic jiného, byla by to hodně zajímavá podívaná (bez dvojsmyslů).

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama