V The Sims 4 jsou konečně bazény
Novinka V The Sims 4 jsou konečně bazény

V The Sims 4 jsou konečně bazény

Michal Burian

Michal Burian

25

„Hráči hry The Sims 4 si ode dneška mohou hrát s novou bezvadnou věcí – s bazény!“

Reklama

V nejnovějším příspěvku v blogu The Sims 4 „Radujte se! V The Sims 4 teď najdete bazény!“ představuje producentka Shannon Copurová, co vše nového tato bazénová aktualizace přináší.

Můžete si začít stavět diagonální, exotické nebo akváriové bazény a spousty dalších. Simíky také můžete obléknout do speciálních plavkových kompletů, pokud dostanou chuť jít se smočit.

,,Jedním z důvodů, proč jsem z bazénů v The Sims 4 nadšená, je nový způsob stavění. Už měsíce vám píšeme o režimu stavba a jak snadné je díky němu vytváření nových domů. Všechnu tuhle skvělou technologii jsme teď přizpůsobili i pro bazény. Díky tomu je jejich vytváření mnohem rychlejší a snazší než kdy předtím."

,,Vždycky jsem chtěla vytvořit všechny ty vizuálně zajímavé bazény, které bývají často k vidění u hotelů na exotických místech. Hráči teď mohou na stěny bazénů umísťovat okna a vytvářet tak zdánlivě nekonečné vodní plochy. Také jsme přidali možnost upravovat hloubku bazénu – stačí změnit výšku stěny."

Další informace týkající se nejnovější aktualizace, které je zdarma, najdete v blogu The Sims 4. Ukázky obsahu aktualizace najdete na dvou nových obrázcích a novém videu níže.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama