V Titanfall budou bitvy maximálně pro dvanáct hráčů
Titanfall Novinka V Titanfall budou bitvy maximálně pro dvanáct hráčů

V Titanfall budou bitvy maximálně pro dvanáct hráčů

Michal Burian

Michal Burian

60

Boje mechů a vojáků nebudou tak velké, maximálně se proti sobě střetne 6 vs. 6 hráčů. Naštěstí budou ve hře i AI jednotky.

Reklama

Od multiplayerové střílečky Titanfall si hráči i novináři slibují rozvíření stojatých vod tohoto žánru. Respawn Entertainment na to totiž mají potřebné zkušenosti, vždyť právě jejich členové stojí za zrodem oblíbené série Call of Duty.

Nadšení z Titanfall v dnešních dnech malinko pokazila informace, že bitvy budou maximálně pro dvanáct hráčů. To znamená 6 vs. 6. Pokud se bojíte, že na mapě nenaleznete protivníka, tak boje budou obohaceny o další titány, které bude ovládat umělá inteligence - Každý hráč bude moci usednout do titána nebo mu dát příkaz "follow me" (následuj mě) nebo "guard" (obrana).

"6v6 je maximální počet hráčů. Ukázalo se, že jde o nejlepší kombinací s AI. Existuje spousta titánu, které bude ovládat umělá inteligence, každý může mít titána v módu follow nebo guard," napsal Vince Zampella, zakladatel Respawn, na obranu.

"S rozhodnutím nemá nic společného technika. Testovali jsme desítky a desítky hráčů. Našim cílem je přinést zábavnou hru se skvělým zážitkem," přidal se McCoy. Například na E3 byla ukázka, kde proti sobě bojovalo 14 hráčů (7v7). Nakonec bylo ale rozhodnuto, že bude mnohem lepší 6v6.

Když se nad tím zamyslíte, tak to dává smysl. Budete muset přemýšlet nad svými kroky a rozhodovat se podle dané situace. Nikdy totiž nebudete vědět, zda náhodou druhý hráč nemá někde schovaného titána, který ho při napadení začne bránit. K tomu si ještě přidejte různé třídy titánů.

Závěrem se Zampella zaměřil na PC hráče. Konstatoval, že zatím nevědí přesně, jak bude Titanfall náročný. Nicméně, má jít o hru pro většinu dnešních počítačů. O HW nároky bych se nebál, hra přece jen běží na modifikované verzi Source enginu.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama