V Titanfallu 2 se vrátí herní mód Attrition
Titanfall 2 Novinka V Titanfallu 2 se vrátí herní mód Attrition

V Titanfallu 2 se vrátí herní mód Attrition

Martin Cvrček

Martin Cvrček

Druhý Titanfall zahrne také speciální herní mód Coliseum, v němž se utkají dva hráči o různé odměny a bonusy. <strong>Aktualizováno</strong> o další detaily týkající se přístupu k módu Coliseum.

Reklama

Update: Tvůrci Titanfallu 2 prostřednictvím Twitteru potvrdili, že přístup, přesněji řečeno vstupenky ke speciálnímu hernímu módu Coliseum bude možné získat prostým hraním multiplayeru.

Promo akce spojená s Mountain Dew, Doritos a Buffalo Wild Wings je tedy opravdu jen další způsob, jak se ke vstupenkám do módu dostat. Ti, kteří k nápoji, chipsům nebo řetězci restaurací nemají přístuo, by tudíž v tomto směru neměli být nijak ochuzeni a omezeni.

Původní zpráva (23. 9. 2016 11:50): Zčásti jsem to nakousnul už ve včerejším přehledu všeho důležitého týkajícího se PC, ale myslím, že neuškodí věnovat této informaci zvláštní pozornost. V Titanfallu 2 se vrátí herní mód Attrition, oblíbený režim z prvního dílu.

Attrition funguje tak trochu jako Team Deathmatch, s tím rozdílem, že na mapě neběhají jen hráči a jejich Titáni, ale i řadoví vojáci a roboti ovládaní umělou inteligencí. Jejich zabíjení může trochu zlepšit skóre jednotlivce i celého týmu, i když největší přínos má samozřejmě likvidace živých hráčů. Díky botům navíc mapy dělají dojem, že jde o aktivní a živé bojiště.

Titanfall 2 ale zahrne i herní módy, v nichž boti k vidění nebudou. Na novou podobu Attrition se každopádně můžete podívat díky několika gameplay videím od komunity.

V Titanfallu 2 ale nebude chybět ani speciální herní mód Coliseum, v němž proti sobě mohou ve vymezeném prostoru bojovat dva hráči. Vítězem je ten, který jako první během tří kol dvakrát zvítězí, a výherce obdrží různé bonusy, odměny a odemykatelné položky. Malou ochutnávku tohoto módu můžete vidět na samém konci včerejšího traileru.

A teď jedna zvláštnost. Přístup k módu Coliseum, který dělá dojem bonusové speciality, získáte díky kódům, které najdete v balení nápoje Mountain Dew, chipsů Doritos a v řetězcích amerických restaurací Buffalo Wild Wings. O této kuriózní akci zčásti víme už nějakou dobu, na Zingu jste si o tom mohli krátce přečíst v jednohubkách.

Všechno naštěstí nasvědčuje tomu, že přístup ke Coliseu nezískáte jen prostřednictvím zmíněných restaurací a produktů, které jsou koneckonců k dostání jen v určitých zemích. Celá akce je v časově omezená a podle všeho vám koupě nápoje a chipsů nebo návštěva restaurací pouze zajistí více vstupenek, které bude jinak možné získat i prostým hraním Titanfallu 2. Vývojáři z Respawnu přeci jen v minulosti oznámili, že všechny mapy a herní módy pro Titanfall 2 budou zdarma.

Díky Mountain Dew a Doritos můžete získat také exkluzivní skiny pro Titány, speciální animace popravy nepřítele a dřívější přístup k typu Titána jménem Ronin. V řetězci Bufallo Wild Wings zase lze získat skin Nose Art pro vašeho Titána. Jak se zdá, EA, v jehož režii je celá tahle akce, nehodlá troškařit. Ještě že jde pouze o kosmetické věci.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama