V Titanfallu 2 si budete moci upravit vizáž zbraní, Pilotů i Titánů
Titanfall 2 Novinka V Titanfallu 2 si budete moci upravit vizáž zbraní, Pilotů i Titánů

V Titanfallu 2 si budete moci upravit vizáž zbraní, Pilotů i Titánů

Martin Cvrček

Martin Cvrček

K odemčení různých skinů a kamufláží má vést více cest. Po vydání hry si navíc budeme moci koupit kosmetické DLC, které však nemají nijak ovlivnit samotnou hru.

Reklama

Producent Respawnu Drew McCoy dnes prostřednictvím blogového článku potvrdil, že všechny dodatečné mapy a herní módy pro Titanfall 2 budou k dispozici zdarma všem hráčům.

Prvním bezplazným přídavkem bude přitom remaster klasické mapy Angel City z prvního dílu. Ti, kteří si hru předobjednají, budou moci na mapě hrát o tři dny dříve. První náhled na novou podobu mapy nabízí nový screenshot.

Titanfall 2 se navíc pochlubí možností upravit si vizuálně své zbraně, postavu Pilota, tedy hráče, a samotného robotího Titána. Hra má přitom nabídnout více způsobů, jak si odemknout různé skiny a kamufláže, přičemž hlavní by měly být různé výzvy.

Digital Deluxe edice hry nově nabídne jako bonus tzv. Prime upgrady pro Titány Scorch a Ion, díky nimž můžete upravit vzhled obou Titánů. Součástí těchto upgradů jsou i nové zvukové efekty a animace zabití nepřítele.

Tvůrci však dodávají, že nic z toho nemá ovlivnit samotnou hru, jde tedy pouze o vizuální záležitost. Totéž platí o placených DLC, které nabídnou další výhradně kosmetické položky. DLC však mají být k dispozici časem, ne hned v den vydání, takže se očividně nemusíme bát případu podobného Evolve, kdy člověk zapne v den vydání hru a už má možnost koupit si další obsah, byť jen kosmetický.

Bližší detaily týkající se vydání bezplatných map a módů a možností vizuálních úprav se máme dozvědět časem.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama