Váš Titán v singleplayeru Titanfallu 2 má vlastní charakter
Titanfall 2 Novinka Váš Titán v singleplayeru Titanfallu 2 má vlastní charakter

Váš Titán v singleplayeru Titanfallu 2 má vlastní charakter

Martin Cvrček

Martin Cvrček

2

Nejde o bezcharakterní schránku nebo pouhý nástroj na zabíjení a přesun z jednoho místa na druhé.

Reklama

Studio Respawn Entertainment pokračuje v představení singleplayeru Titanfallu 2. Nejnovější video se zaměřuje na podstatu příběhu, který se odehrává pět let po událostech prvního dílu. Protože i když byl první Titanfall čistě multiplayerová hra, přeci jen se v něm dělo něco jako příběh.

Milici se podařilo zabrat zhruba 25% fronty a snaží se vyrvat zbytek území z rukou nepřátelské frakce IMC, v jejichž řadách pracuje i jedna z postav známých z původního Titanfallu. Během této snahy dojde na objevení záhadné planety, které může očividně řadu věcí změnit. Vy jako hráč budete čelit hrozbám ze strany žoldáků, nehostinné přírody i IMC.

Vžijete se přitom do role Jacka Coopera, původně obyčejného vojáka Milice, který se chce stát Pilotem a kterého neoficiální cestou vycvičil jistý kapitán. Když ten kapitán zemře, předá Cooperovi svého Titána BT-7274, takže se z hlavního protagonisty Pilot vážně stane a najednou má k dispozici technicky nejpokročilejšího Titána.

BT však není jen nástroj na zabíjení. Nejeví známky přehnaných emocí, ale má svůj charakter a může s vámi různými způsoby komunikovat a interagovat. Může dokonce napodobovat mrkání a pouto mezi vámi a Titánem má posílit systém konverzace. Díky němu můžete v určitých chvílích zvolit, co vlastně při rozhovoru s BT Cooper řekne, a Titán na vámi zvolenou odpověď samozřejmě řádně zareaguje. I to uvidíte v novém videu.

Nový screenshot

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama