Ve Falloutu 76 nebudete moci umřít, dokud nedosáhnete páté úrovně
Fallout 76 Novinka Ve Falloutu 76 nebudete moci umřít, dokud nedosáhnete páté úrovně

Ve Falloutu 76 nebudete moci umřít, dokud nedosáhnete páté úrovně

Jan Kalný

Jan Kalný

2
Platformy PlayStation PlayStation 4 Windows PC Xbox Xbox One

Stejně tak se můžeme těšit na rychlé cestování, což se bude hodit.

Reklama

Fallout 76 se pomalu ale jistě blíží a 14. listopadu není tak daleko. Jak už je samozřejmě zvykem, postupně se o hře dozvídáme další a další detaily a beta se také blíží. V první řadě Todd Howard v rozhovoru pro italský server Multiplayer.it prozradil, že hráči například nemohou zemřít, dokud nedosáhnou levelu 5.

Jde o mechaniku, která se podle všeho může kdykoliv změnit, ale v aktuální podobě hry prostě takto funguje a má zamezit, aby noví hráči hned umírali. Ve finále ale může údajně dojít k tomu, že tato omezení vypnou úplně. Stejně tak bychom se podle všeho mohli v budoucnosti dočkat serverů, kde budete úplně sami, nebo i privátních serverů jen pro vás a vaše přátele.

Stejně tak jsme se dozvěděli, že hra bude mít i rychlé cestování. Jakým způsobem bude fungovat není jasné, protože odpověď Todda Howarda byla v podstatě jenom „ano” na otázku, jestli se tzv. fast travelu dočkáme.

Pro německý Gamestar se naopak nechal slyšet, že Fallout 76 není začátek nové kapitoly série Fallout a další hry budou opět klasicky singleplayerové. Stejně tak prozradil, že Fallout 76 bohužel nebude mít kompletní cross-play napříč všemi platformami, a to z toho důvodu, že „Sony není tak nápomocná, jak bychom všichni chtěli”.

„Vážně bychom to rádi udělali, ale aktuálně to není možné,” dodal. Problém se Sony a cross-playem je mezi herní komunitou samozřejmě velmi známé téma. Ale snad se to časem vyřeší.

Fallout 76 předobjednáte na Xzone.cz a GameExpres.sk.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama