Ve Friday the 13th: The Game bude jeden hráč lovit sedm táborníků
Friday the 13th Novinka Ve Friday the 13th: The Game bude jeden hráč lovit sedm táborníků

Ve Friday the 13th: The Game bude jeden hráč lovit sedm táborníků

Michal Burian

Michal Burian

10

Ze Slasher Vol.1: Summer Camp se stala oficiální hra díky partnerství s Crystal Lake Entertainment.

Reklama

Multiplayerová hororová hra Slasher Vol.1: Summer Camp byla přejmenovaná na Friday the 13th: The Game díky spolupráci s Crystal Lake Entertainment, oznámily společnosti Gun Media a IllFonic. S titulem cílí na podzim příštího roku pro PC, PlayStation 4 a Xbox One.

Friday the 13th: The Game je multiplayerová asymetrická akce, kde jeden hráč převezme roli vraha Jasona Voorheese, zatímco zbylých sedm hráčů se vžije do táborníků v kempu Crystal Lake, kteří budou mít za úkol přežít noc. To znamená, že právě jeden vyvolený bude lovit ostatní hráče.

„Jak si dokážete představit, oficiální hra je pro náš tým splněný sen,“ neskrýval nadšení Ronnie Hobbs z Gun Media. Studio má před sebou spoustu práce. Dokonce spustili kampaň na Kickstarteru za cílem vybrat 700 tisíc amerických dolarů, aby mohli hru rozšířit o další obsah. Pokud vyberou dostatek peněz, nebrání se vytvořit singleplayerovou část a naznačují také podporu pro virtuální realitu.

Pokud se jim nepodaří vybrat 700 tisíc dolarů, tak zůstane u původního plánu, tedy Friday the 13th: The Game bude multiplayerová hororová akce 1v7, kterou bude pohánět technologie Unreal Engine 4.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama