Ve Star Wars: Battlefront budeme moci pilotovat Millennium Falcon
Star Wars: Battlefront Novinka Ve Star Wars: Battlefront budeme moci pilotovat Millennium Falcon

Ve Star Wars: Battlefront budeme moci pilotovat Millennium Falcon

Michal Burian

Michal Burian

9

Osobní loď pašeráka Hana Sola. Jaké další stroje bude možné pilotovat a jak to bude s jejich ovládáním?

Reklama

Lidé z DICE včera na Redditu uspořádali menší sešlost a dali hráčům možnost zeptat se na otázky, které je v souvislosti s připravovanou střílečkou Star Wars: Battlefront nejvíce zajímají. Nikdo se jistě nebude divit, že debata se točila zejména kolem strojů, které bude možné ve hře ovládat.

Komunitní manažer Mathew Everett prozradil, že kromě již potvrzených AT-ST a speeder biků bude možné pilotovat dokonce Millennium Falcon a snowspeeders. Jak jistě fanoušci Hvězdných válek vědí, Millennium Falcon je osobní loď pašeráka a později novorepublikového hrdiny Hana Sola. Bohužel ohledně mohutného AT-AT stále platí, že ho bude ovládat pouze umělá inteligence.

Abychom ale nekončili negativně, přidáváme ještě vysvětlení Everetta ohledně samotného ovládání dopravních prostředků. Pokud jste měli strach, že bude pilotování těchto strojů stejně složité jako létat se stíhačkou v Battlefieldu, tak komunitní manažer ujišťuje, že tomu tak nebude. Ovládání má být mnohem jednoduší a přátelštější pro Padawany (nezkušené hráče). Zklamáni by neměli být ani zkušení Jedi masters.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama