Ve Star Wars: Battlefront nebudeme moci usednout do kokpitu Y-Wingů
Star Wars: Battlefront Novinka Ve Star Wars: Battlefront nebudeme moci usednout do kokpitu Y-Wingů

Ve Star Wars: Battlefront nebudeme moci usednout do kokpitu Y-Wingů

Martin Cvrček

Martin Cvrček

19

Také bylo potvrzeno, že PC verze nebude podporovat split-screen, a došlo k přiblížení systému spawnu vozidel v herním módu Walker Assault.

Reklama

Studio DICE na oficiálním webu Star Wars: Battlefront zveřejnilo nový přehled otázek a odpovědí od komunity, ve kterém se dočteme několik nových informací. Některé z nich ale nejsou příliš potěšující.

Pokud jste se těšili, že na straně Povstalců usednete do kokpitů bombarderů Y-Wing, musím vás zklamat. Y-Wingy budou sloužit jen jako podpora, kterou budete moci povolat v určitých herních módech. Dá se očekávat, že povolání Y-Wingů bude fungovat podobně jako v prvním traileru. Prostě je zavoláte, v krátkosti pokropí určitou oblast a zase zmizí.

Na straně Povstalců si tak budeme muset vystačit s možností pilotovat ikonické X-Wingy a airspeedery T-47 známé z bitvy o zasněženou planetu Hoth. Další příslušníky vzdušené techniky Povstalců, které budeme moci ovládat, zatím neznáme, je ale otázka, jestli vůbec nějaké další budou.

Druhá a naštěstí poslední špatná zpráva se týká split-screenu na PC. Přesně jak se dalo čekat, na PC podpora split-screenu prostě nebude. Jakákoliv forma kooperace ve speciálních misích (Missions), které se alespoň částečně pokusí vynahradit absenci kampaně, tedy bude muset probíhat přes internet nebo přes LAN.

Když už došlo na zmínku o singleplayerových nebo kooperativních misích, je třeba zpozornit na to, že zkušenostní body z těchto misí nebude možné převést do stěžejního multiplayeru. Mise a multiplayer ale nebudou zcela oddělené, při hraní misí můžete získat kredity, které poté můžete utratit za odemykatelné položky.

Poslední důležitá informace, která vyplývá z nového FAQ, se týká spawnu vozidel v módu Walker Assault. To je ten mód, který jsme mohli vidět v tom parádním gameplay z E3. Vozidla mají být svázaná s power upy, které musíte nejprve najít a poté aktivovat. Aktivace vás ihned přesune do kokpitu určitého vozidla.

Power upy spojené s vozidly jsou ale časově omezené a musí se použít do určité doby. Tato potřeba má umožnit rovnější distribuci power upů pro použití vozidel mezi hráče.

Na závěr tu máme ještě nový screenshot, na němž vidíme letku airspeederů T-47.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama