Ve středu na PS4 vyjde DayZ
DAYZ Novinka Ve středu na PS4 vyjde DayZ

Ve středu na PS4 vyjde DayZ

Michal Burian

Michal Burian

5
Platformy PlayStation PlayStation 4

Překvapení od Bohemia Interactive.

Reklama

Koncem března letošního roku opustila česká survival hra DayZ předběžný program na Xboxu One a vyšla v plné verzi stejně jako předtím o tři měsíce dříve PC verze. Další kroky studia Bohemia Interactive vedou na konzoli PlayStation 4, kde se DayZ objeví již zítra, 29. května 2019.

Oznámení o vydání PS4 verze nepochází přímo od Bohemia Interactive, hra byla uvedena na oficiálním PlayStation Blogu v seznamu titulů, které tento týden budou dostupné na PlayStation Store. Na YouTube kanále DayZ se pak objevil jen teaser lákající na stream z PS4 verze.

Je tedy jasné, že se i majitelé PS4 se budou moci vydat do post-sovětské zemi Černarus, otevřeného světa o 230 kilometrech čtverečních, které čerpá inspiraci ze skutečných míst, a snažit se přežít. Černarusi zasáhl neznámý virus, který většinu obyvatelstva proměnil na běsnící infikované. U lidí, kterým se podařilo nějakým zázrakem přežít, boj o zásoby a vybavení vypěstoval nepřátelskou mentalitu. Zbytky lidstva jsou na pokraji kolapsu. Jsi jeden z těch, kdo jsou vůči viru imunní – jak daleko zajdeš, aby se ti podařilo přežít? ptají se tvůrci.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama