Ve středu se dozvíme něco nového o Metal Gear Solid V: The Phantom Pain
Metal Gear Solid V: The Phantom Pain Novinka Ve středu se dozvíme něco nového o Metal Gear Solid V: The Phantom Pain

Ve středu se dozvíme něco nového o Metal Gear Solid V: The Phantom Pain

Jan Kalný

Jan Kalný

6

Kojima nás moc rád napíná, takže k hypu, který kolem hry vytvořil, nás ještě nechá vědomě pár dní čekat, než se dozvíme něco nového o jeho připravovaném pokračování Metal Gear Solid. Že by konečně to datum vydání?

Reklama

Kdokoliv kdy za jakýchkoliv okolností přišel do styku se sérii Metal Gear, ten jí prostě musel zákonitě podlehnout. Ať už to bylo před několika desítkami let u úplně prvního dílu, nebo poměrně nedávno u nejnovějšího Ground Zeroes, případně Revengeance.

Série Metal Gear je prostě něco, co musí znát každý správný hráč. A snad každý také ví, že už se nějaký ten pátek Kojima vysmívá a trápí nás všemi těmi trailery a informacemi, ale prostě nám neřekne to datum vydání.

To by se mohlo změnit už tuto středu. Na oficiálním Twitteru tvůrčího celku se objevil obrázek, který nás navádí na oznámení, které je stanoveno na 4. března na 15:00. Samotný odpočet si můžete prohlédnout na oficiálních stránkách, kde můžete zároveň urychlit odpočet pomocí Phantom Cigar.

Aktuálně můžeme skutečně jen hádat, o co se jedná. Může jít o nový trailer, může jít o gameplay nebo může jít i o to datum vydání, které bychom se asi všichni moc rádi chtěli dozvědět. Budeme doufat v tom nejlepší. Zatím akorát jen víme to, že hra vyjde letos jak na současnou, tak minulou generaci a také počítače.

Kojima už má podle všeho vše připraveno na oficiálních stránkách. Nedočkavým fanouškům se ze zdrojového kódu podařilo vyčíst, že by mělo být oznámeno datum vydání a speciální edice.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama