Ve virtuální realitě se budeme skutečně bát, chystá se Vetřelec
Alien: Covenant Novinka Ve virtuální realitě se budeme skutečně bát, chystá se Vetřelec

Ve virtuální realitě se budeme skutečně bát, chystá se Vetřelec

Michal Burian

Michal Burian

11

Horor pro virtuální realitu inspirován připravovaným filmem Alien: Covenant.

Reklama

Pokud patříte mezi majitele „hlavních headsetů“ pro virtuální realitu a máte rádi hororové zážitky, potom se můžete začít těšit na hru Alien: Covenant. Založena bude na stejnojmenném filmu, který má na starost režisér Ridley Scott.

Podle tiskové zprávy máme v Alien: Covenant Virtual Reality Experience zažít temnou cestu do hlubin světa Vetřelce. V něm máme objevit pravý význam teroru, když se budeme procházet po děsivém cizáckém prostředí. To vše má být obohaceno o příběh, v němž každé rozhodnutí může znamenat rozdíl mezi životem a smrtí.

To zní skutečně zajímavě. Osobně mě ale zarazila jedna věc. Za vývojem stojí společnost Fox Innovation labs, která vytvořila i The Martian VR Experience. Tato informace ve mně vyvolává obavy, VR hra podle filmu Marťan je totiž velmi krátká. Dohrajete ji za pouhých 20 minut, přitom stojí 10 euro. Nezbývá nám více než doufat, že s Vetřelcem si tvůrci poradí lépe.

The Martian VR Experience vyšel na Oculus Rift, HTC Vive a PlayStation VR, stejné platformy očekáváme i u Alien: Covenant Virtual Reality Experience.

Pojďme se podívat ještě na trailer k filmu Alien: Covenant. Pokračování filmu Prometheus se bude točit okolo kolonizátorské lodi s názvem Covenant, která měla najít údajný nezmapovaný ráj. Naleznou ovšem temný a nebezpečný svět, jejímž jediným obyvatelem je David, přeživší z lodi Prometheus. Fanoušci hry Alien: Isolation by si měli přijít na své. Trailer mimo jiné slibuje tíživou atmosféru. Zajímavostí je, že si roli hlavní postavy střihne Michael Fassbender, který se momentálně prohání ve filmové adaptaci hry Assassin's Creed.

20 minut za 20 dolarů. To je The Martian VR Experience

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama