Veřejná beta Battlefield Hardline oficiálně příští týden
Novinka Veřejná beta Battlefield Hardline oficiálně příští týden

Veřejná beta Battlefield Hardline oficiálně příští týden

Michal Burian

Michal Burian

30

Co nadcházející testování nabídne? <strong>Aktualizováno o trailer</strong>.

Reklama

Veřejná multiplayerová beta policejního spin-offu Battlefield Hardline proběhne od 3. do 8. února letošního roku na všech platformách. To znamená PC, PlayStation 4, PlayStation 3, Xbox One a Xbox 360.

Beta zahrne tři různé mapy, včetně Downtown (centrum Los Angeles), Dust Bowl (Písečná bouře) a Bank Job (Banka). Vyzkoušet si budete moci módy Hotwire (Krádež vozidel) a Conquest (Obsazení), ve kterém na hráče čekají bitvy 64 hráčů. Nakonec je tu ještě Heist (Loupež banky). Více o mapách a módech níže.

„I když půjde jen o zlomek celé hry, chceme, abyste do toho s námi šli a pořádně si to užili. Nebojte se žádného omezení v podobě maximální úrovně. Odemkněte si vše, co vaše policejní či zločinecké hrdlo ráčí. Betaverze je příležitostí k otestování různých tříd, vyzkoušení rozličného vybavení a nalezení těch správných parťáků, s kterými se postavíte nepříteli."

„Máme-li být upřímní, chceme, abyste tuto betu hráli co možná nejvíc. Potřebujeme to. Tímto testem nám pomůžete hru odladit do té podoby, abychom si byli jistí, že vám v době vydání přineseme stabilní hru, jakou si zasloužíte."

Plná verze Battlefield Hardline vyjde 19. března 2015. Už máte Battlefield Hardline předobjednaný? V našem obchodě GameExpres.cz od 1099 Kč.

Downtown

Centrum: Srdce Los Angeles je prostředí plné příležitostí – zákoutí, budovy, auta –, které mohou zločinci využít ke svým záměrům. Policie uzavřela centrum města, střet obou stran zákona je na spadnutí.

Video

Dust Bowl

Písečná bouře: Malé odlehlé pouštní městečko Joad je neblaze proslulé nelegálními obchody s pervitinem. Policistům došla trpělivost a chystají se udělat ve městě pořádek jednou provždy.

Video

Bank Job

Banka: Peníze jsou zdrojem veškerého zla. Zločinci osnují bezohledný útok na přísně střežený bankovní trezor. Ale zpackali to a spustili tichý alarm. Policie míří na místo činu.

Video

Mód Conquest

Režim Conquest (Obsazení) – tolik typický pro sérii Battlefield – je založen na myšlence ovládání/obsazování základny. Stačí se dostat do blízkosti vlajky, ať už pěšky, ve vozidle, nebo vzduchem. Vlastníte-li více vlajek než váš protivník, pomalu mu začnete odčerpávat tikety, které slouží k oživení a opětovnému vstupu do boje. První tým, kterému tikety dojdou, prohrává.

Team Deathmatch

Týmový deathmatch, který je určen pouze pro pěchotu, má jednoduchý cíl: musíte si připsat víc zabití než váš soupeř.

Mód Heist

Cílem v režimu „Loupež“ je úspěšně se zmocnit velké kořisti nebo získat co nejvyšší skóre. Zločinci se snaží vloupat do trezoru, zatímco policie se je pokouší zastavit. Jakmile se zločinci dovnitř dostanou, musí popadnout dva pytle s penězi a uniknout s nimi zpět na dva výchozí body.ligátory

Mód Hotwire

Zločinci se snaží ukrást označená auta ze seznamu, zatímco policie je musí získat zpět. Využijte svých řidičských schopností k dostižení nepřítele. A nezapomeňte si na pomoc přizvat přítele, který může po prchajícím pálit.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama