Veřejná beta Battlefield Hardline začátkem února
Novinka Veřejná beta Battlefield Hardline začátkem února

Veřejná beta Battlefield Hardline začátkem února

Michal Burian

Michal Burian

14

Co vše nabídne, a budou nějaká omezení?

Reklama

Společnost Electronic Arts zatím neoznámila datum spuštění veřejné bety Battlefield Hardline. Komunitní manažer však zaslal YouTuberům e-mail, kde je informuje, že beta odstartuje 3. února letošního roku.

Nám se podařilo zjistit, že beta skutečně bude začátkem února a bude veřejná pro všechny platformy. Každý si tak bude moci policejní spin-off Battlefieldu vyzkoušet po dobu jednoho týdne.

„Čekají vás dvě různé mapy a dva režimy, kde můžete předvést své dovednosti, vyzkoušet si nové vybavení a otestovat nové strategie. Prvním z režimů je Krádež vozidel, zcela nový mód v sérii Battlefield zaměřený na boj v šílené rychlosti. Vyzkoušejte nový svěží styl, který do hry Battlefield Hardline a potažmo celé série Battlefield vnáší studio Visceral Games. Nebo se pusťte do starého, ale dobrého režimu Obsazení (Conquest), ve kterém na vás čekají strhující bitvy 64 hráčů."

„I když půjde jen o zlomek celé hry, chceme, abyste do toho s námi šli a pořádně si to užili. Nebojte se žádného omezení v podobě maximální úrovně. Odemkněte si vše, co vaše policejní či zločinecké hrdlo ráčí. Betaverze je příležitostí k otestování různých tříd, vyzkoušení rozličného vybavení a nalezení těch správných parťáků, s kterými se postavíte nepříteli."

„Máme-li být upřímní, chceme, abyste tuto betu hráli co možná nejvíc. Potřebujeme to. Tímto testem nám pomůžete hru odladit do té podoby, abychom si byli jistí, že vám v době vydání přineseme stabilní hru, jakou si zasloužíte."

Mimo to beta nebude nijak omezená například levelem, takže můžete hrát, jak dlouho chcete a pořád si něco odemykat. To nabízí skvělý způsob jak hru naprosto vyzkoušet.

„Abychom byli upřímní, chceme, abyste se uhráli k smrti. Potřebujeme to. Tenhle test udělá hru jenom silnější a pomůže nám k tomu, abychom mohli udělat tak stabilní launch, jaký si hra zaslouží.”

Více informací a oficiální oznámení veřejné bety by mělo následovat tuto středu.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama