Veřejná beta Battlefieldu 1 odstartuje 31. srpna
Battlefield 1 Novinka Veřejná beta Battlefieldu 1 odstartuje 31. srpna

Veřejná beta Battlefieldu 1 odstartuje 31. srpna

Martin Cvrček

Martin Cvrček

12

Beta nabídne mapu Sinajská poušť a herní módy Conquest a Rush. Členové programu Battlefield Insider přitom budou mít přístup o něco dřív.

Reklama

Nestačil vám trailer? Pak tu pro vás máme ještě informace o chystané otevřené betě. Ta začne 31. srpna a bude k dispozici pro PC, PS4 i Xbox One.

Nutno říct, že členové programu Battlefield Insider se do bety dostanou dřív, i když není přesně řečeno, jak velký náskok dostanou. Předčasný přístup každopádně dostane každý, kdo už je zaregistrovaný do programu, který funguje tak trochu jako newsletter, nebo kdo se registruje nejpozději do 21. srpna. Po registraci je pak nutné zvolit preferovanou platformu.

Co beta vlastně nabídne? Myslím, že si opět můžu dovolit ten luxus a nechat mluvit oficiální oznámení, zvlášť když je přeložené do češtiny:

„Veřejná betaverze Battlefieldu 1 hráčům předvede mapu Sinajská poušť – sluncem rozpálené bojiště východně od El-Jifar. Ať už se pustíte do přestřelek v uličkách vesnice Bir el Mazar nebo do stíhacích soubojů nad majestátními útesy, budete muset do svých taktických kalkulací zahrnout i velké písečné duny. Když se začnou hroutit poslední naděje, dorazí na místo posily v podobě válečného obra – pouštním pískem se na bojiště přiřítí smrtící obrněný vlak.

Dále se představí dva herní režimy:

Conquest. Conquest, těšící se u fanoušků Battlefieldu dlouhodobě největší oblibě, je režim obrovského rozsahu určený až pro 64 hráčů, kteří bojují o obsazení základních kontrolních bodů. Conquest dává prostor velkým pěším armádám, menší vojenské technice i obřím, hrůzyplným válečným strojům, a ve vzájemném souladu se v něm tak uplatní všechny elementy totální války, kterou série Battlefield proslula.

Rush. Mód pro 24 hráčů, ve kterém útočící oddíly mají za úkol zničit telegrafní stanoviště obránců, kteří jejich prostřednictvím naopak povolávají dělostřelecké útoky. Obránci musí snahy útočníků kazit likvidací výbušnin umisťovaných ke stanovištím. Pokud ale dojde ke zničení telegrafních stanovišť, musí se obránci přesunout do jiného sektoru a bránit stanoviště tam.”

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama