Veřejná beta Battlefieldu 4 začne 1. října
Battlefield 4 Novinka Veřejná beta Battlefieldu 4 začne 1. října

Veřejná beta Battlefieldu 4 začne 1. října

Michal Burian

Michal Burian

27

Známe rovněž datum, kdy vyjdou next-gen verze této válečné střílečky <strong>+ nová videa</strong>.

Reklama

Aktualizace: Beta bude od 1. října pro majitele limitované edice Medal of Honor: Warfighter z roku 2011, Battlefield 3 Premium a pro ty, kteří si na Originu předobjednali Battlefield 4. Pro všechny ostatní se veřejná beta spustí 4. října.

Původní zpráva

Peter Moore na oficiálním blogu společnosti Electronic Arts oznámil, že očekávaná veřejná beta Battlefieldu 4 odstartuje přesně 1. října (informovali jsme vás o víkendu v bleskovkách). V současné době není ovšem jisté, zda si v tento den budou moci novou válečnou střílečku od švédského studia DICE vyzkoušet skutečně všichni nebo pouze ti, kteří vlastní limitovanou edici Medal of Honor: Warfighter z roku 2011 nebo Battlefield 3 Premium. Na Gamescomu totiž vydavatel tvrdil, že tihle hráči se do bety dostanou o tři dny dříve. Předpokládáme ale, že jde o den, kdy se do světa Battlefieldu 4 bude moci podívat skutečně každý.

Ve veřejné betě si budete moci vyzkoušet Conquest mód na mapě Siege of Shanghai.

Open beta bude na Originu, PlayStation Network a Xbox Live. Zároveň s touto zprávou jsme se dozvěděli, že PC, PS3 a Xbox 360 verze vyjdou 29. října v USA a 1. listopadu v Evropě, zatímco PS4 bude následovat 12. listopadu v Severní Americe a 29. listopadu v Evropě. Xbox One verze bude k dostání v Severní Americe od 19. listopadu a 21. téhož měsíce v Evropě.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama