Veřejná beta MoH: Warfighter exkluzivně pro Xbox 360
Medal of Honor: Warfighter Novinka Veřejná beta MoH: Warfighter exkluzivně pro Xbox 360

Veřejná beta MoH: Warfighter exkluzivně pro Xbox 360

Michal Burian

Michal Burian

38

Veřejná beta odstartuje na začátku října.

Reklama

Aktualizace

Společnost Electronic Arts nakonec oznámila betu Medal of Honor: Warfighter. Ta je naplánovaná na začátek října a bude exkluzivně pro majitele Xboxu 360.

Pokud budete hrát betu a následně si koupíte plnou verzi, budete odměněni zkušenostními body.

Beta bude obsahovat nový multiplayerový mód nazvaný HotSpot, kde hráči musí bránit nebo útočit na náhodně vybraná místa na stadionu v Bosně, Sarajevu.

Nezapomeňte, že do bety se dostanete pouze s GOLD účtem.

Původní zpráva

Mnoho hráčů se ptá, zda se dočkáme bety připravovaného Medal of Honor: Warfighter. EA do této doby mlčela a zdá se, že měla v plánu ještě nějaký čas mlčet. To by se ovšem nemohl ukvapit jeden ze zaměstnanců PR oddělení. Ten totiž na oficiální Twitter umístil obrázek, kde stálo, že beta začne na začátku října. Nebo šlo o připravený plán, aby obrázek jakoby unikl?

Ať tak či onak, beta by se měla zřejmě odehrávat na stadionu v Sarajevu, kde si budete moci vyzkoušet nový Hotspot mód a rovněž některé funkce Battlelogu.

Informace prozatím berte jako neoficiální. Myslím ale, že není pochyb o tom, že se bety dočkáme. Stejně jako v případě Battlefield 3 nebo staršího Medal of Honor, kde beta sloužila jako demoverze.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama