Veterán Naughty Dog se vrací do Sony
Novinka Veterán Naughty Dog se vrací do Sony

Veterán Naughty Dog se vrací do Sony

Michal Burian

Michal Burian

4
Platformy PlayStation PlayStation 4

Od včerejšího dne z pozice senior designéra pracuje na tajném projektu pro PlayStation 4.

Reklama

Zhruba před rokem opustil zkušený designér Quentin Cobb studio Naughty Dog (tvůrci série Uncharted a The Last of Us) a vydal se na nové dobrodružství, aby se z pozice senior návrháře podílel na survival střílečce se zombíky jménem Just Survive. Včera se ale do Sony vrátit a jako senior designér začal pracovat na nějakém tajném projektu pro PlayStation 4. V tweetu ještě napsal, že se nemůže dočkat, až bude moci o projektu a celkově budoucnosti mluvit. „Je dobré být zpátky,“ dodal. Když se ho poté někdo zeptal, v jakém studiu zastává svou pozici, odpověděl, že je to tajné.

Cobbyho profil na LinkedIn odhalil další zajímavost. Designér se usídlil v týmu se sídlem v Greater San Diego Area, kde nalezneme zcela nové studio pojmenované Sony San Diego, které má za úkol spolupracovat s hlavními vývojovými studii společnosti Sony. V tiskové zprávě z poloviny minulého měsíce byly zmíněny týmy Naughty Dog a SIE Santa Monica (God of War), kterým mají noví zaměstnanci vypomáhat s vývojem nespecifikované akční adventury z pohledu třetí osoby. Mnozí si myslí, že autoři God of War ve zprávě figurují jen jako záminka, aby nedocházelo pouze ke spojení s Naughty Dog. Nikdo se nemůže divit, že se spekuluje nad novým Uncharted. Pravdu ukáže až čas.

Quentin Cobb se v Naughty Dog objevil v lednu 2010 jako QA tester multiplayerových DLC pro Uncharted 2 a na starost měl i Uncharted 3. V srpnu 2012 do dubna 2017 pracoval v Naughty Dog jako designér a měl prsty v singleplayerové kampani i multiplayeru pro The Last of Us a Uncharted 4. Co myslíte, vrátil se, aby se znovu zapojil do vývoje Uncharted?

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama