Většina hráčů by se už měla připojit na servery DriveClub
Driveclub Novinka Většina hráčů by se už měla připojit na servery DriveClub

Většina hráčů by se už měla připojit na servery DriveClub

Michal Burian

Michal Burian

21

Evolution stále pracují na zlepšení výkonu serverů.

Reklama

Většina majitelů závodní hry DriveClub by již měla být schopna připojit se k online serverům. Alespoň to tvrdí vývojáři ze studia Evolution Studios na svém oficiálním Facebook profilu. To je dobrá zpráva, od samotného vydání (7. října) se DriveClub potýká s velkými problémy, které znemožňovaly hráčům se připojit na servery a užívat si hru naplno. Vytvářely se fronty k připojení na servery a hráči byli pouštěni postupně.

„Stále zlepšujeme výkon serverů, aby se všichni mohli připojit. Většina hráčů DriveClub by už měla být online,“ napsali v sobotu zástupci tvůrčího celku na Facebook.

Evolution slibují, že budou i nadále vylepšovat hru. Hráči, kteří se na servery připojí, budou moci své časy porovnat s ostatními hráči z celého světa a kamarády, uspořádat výzvy a přidat se nebo si vytvořit vlastní klub. Navíc se vám automaticky synchronizuje postup – časy jednotlivých závodů apod.

O plánované PlayStation Plus edici zatím nic nového nevíme. Byli jsme ujištěni, že vyjde, ale kdy, to zatím není jisté. Dojít by k tomu mělo jakmile budou servery připraveny na další nápor hráčů, aby nedošlo k dalším nepříjemným problémům.

Závěrem připomeňme, že ořezaná PS Plus edice DriveClub bude obsahovat 11 tratí v Indii a 10 automobilů s přístupem ke všem herním módům. Bezplatnou verzi můžete kdykoliv upgradovat na plnou za cenu necelých 50 dolarů (cca 985 korun). Ta zahrne 55 tratí v pěti lokalitách, 50 aut a všech 50 eventů.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama