VGA 2010: První várka exkluzivních trailerů
Batman: Arkham Asylum Novinka VGA 2010: První várka exkluzivních trailerů

VGA 2010: První várka exkluzivních trailerů

Michal Maliarov

Michal Maliarov

30

Jak jistě víte, přímo na Zingu nám běží přímý přenos udělování cen VGA 2010. Pokud však nepatříte mezi ty, kteří holdují sekaným streamům, máme pro vás výtažek prvních video-premiér. Držte si klobouky, je toho hodně.

Reklama

Přímo během psaní této newsky pokračuje přímý přenos Video Game Awards s oznamováním dalších a dalších novinek, které vám budeme postupně přinášet i zde na Zingu. Pojďme si ale pro začátek představit premiérové trailery, které otevřeli celou událost.

Batman: Arkham City

Nemohlo se začít ničím jiným, než plnohodnotným trailerem na dříve zveřejněný teaser k pokračování šarvátek netopýřího muže v Batman: Arkham City. Uvidíte tedy pořádnou rvačku a k tomu odhalení jednoho z nových záporáků. A vypadá to, že to nebude jen tak nějaký čajíček, zná totiž Batmanovo tajemství.

The Elder Scrolls V: Skyrim

Čtete dobře, jako hrom z čistého nebe dorazil premiérový trailer na pokračování veleúspěšné fantasy série The Elder Scrolls. Tentokrát lehce tajůplný trailer dává tušit, že se podíváme do země Skyrim. O co půjde? Toť o tázka.

Mortal Kombat

Pamatujete na naši novinku o PS3 exkluzivní blbůstce jménem Kratos? Z blbůstky se vyklubal plnohodnotný teaser trailer, na který se můžete podívat níže. Také vám příjde, že tam Kratos prostě zapadá?

Thor: The Video Game

Filmový Thor se nám na plátna kin dostane nejdříve v květnu. To nám však nebrání si užít i debutový trailer na herní adaptaci, která má dorazit bokem. Norská mytologie ještě nikdy nevypadalo tak akčně a Sega se snaží ze všech sil předvést, že tentokrát se herní adaptace povede. Nuže, uvidíme.

Mass Effect 3

Velkolepou podívanou odstartoval i dlouho slibovaný a konečně potvrzený třetí díl akční sci-fi Mass Effect. Ano, podíváme se na Zem. Ano, bude to řež. A ano, Shepard bude mít opět plné ruce práce. Po tak bombastickém traileru ani nevíme, co chtít víc?

Resistance 3

Již beztoho skvělý filmový trailer z minula prodlužuje tradici i na VGA. Tentokrát ale poměrně akčněji, hektičtěji a hlavně skvělou kombinací hraného filmu s in-game záběry. Pochyboval snad někdo, že to bude pecka?

Prototype 2

Ano, náznaky z minula nás již ujistili v tom, že herní průmysl druhý díl šílenosti jménem Prototype nemine. Nyní to ale máme černé na bílém a krvavé na asfaltu. Prototype 2 dorazí a bude to ještě větší řežba, než minule. Ostatně, podívejte se sami.

A tím protentokrát končíme. Hezky se vyspěte (v případě, že nevalíte oči na našem streamu) a těšíme se na vás zítra, kdy bude Zing opět přeplněn tím nejlepším, co VGA 2010 nabízí. Zůstaňte s námi!

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama