VIDEO: Letící kulka v traileru ze Sniper Elite V2
Sniper Elite V2 Novinka VIDEO: Letící kulka v traileru ze Sniper Elite V2

VIDEO: Letící kulka v traileru ze Sniper Elite V2

Michal Burian

Michal Burian

14

Studio Rebellion Software vydalo první trailer z nadcházející akce Sniper Elite V2, kde se hráči v období druhé světové války vžijí do odstřelovače.

Reklama

Trailer níže ukazuje jednu z mnoha situací ve hře. Odstřelovač zaujme pozici a tiše vyčkává na svůj cíl. Jakmile přesně zaměří, stačí zmáčknout spoušť a sledovat letící kulku jak zasáhne nepřátelského vojáka. Něco podobného jste mohli sledovat i v předešlém díle, ve Sniper Elite V2 tahle podívaná bude vylepšena, uvidíte totiž detailně, co kulka napáchá; v tomto případě si prorazí cestu skrz krční tepnu a kosti.

Podle slov tvůrců jde o nejbrutálnější pohled na letící kulku v historii videoher. Co si o tom myslíte vy?

"Sniper Elite V2 bude nejvíce realistický a nejbrutálnější vojenský simulátor na trhu, který vám nabídne možnost vžít se do odstřelovače," komentuje trailer v tiskové zprávě Ian Howe, prezident vydavatelské společnosti 505 Games. "Jsme opravdu nadšeni z tohoto teaser traileru."

"Kill kamera bude zaznamenávat přesné výstřely, které vám následně nabídne ke zhlédnutí. Uvidíte tak devastující účinky letící kulky," řekl Jason Kingsley, šéf Rebellion Software.

"Ve Sniper Elite V2 jde o to, aby hráč strategicky přemýšlel, své kroky předem promyslel a neudělal chybu, stejně jako v původní hře," dodal Kingsley, který stojí mj. i za Aliens vs Predator.

Sniper Elite V2 byl odhalen již v dubnu tohoto roku a vyjde v roce 2012 pro PC, PlayStation 3 a Xbox 360.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama