Video o úpravě postav v Kingdom Come
KC: Deliverance Novinka Video o úpravě postav v Kingdom Come

Video o úpravě postav v Kingdom Come

Martin Cvrček

Martin Cvrček

49

Dan Vávra ukazuje v novém videu úpravu postav v Kingdom Come: Deliverance. Warhorse má očividně k dispozici velmi užitečný a flexibilní nástroj na tvorbu unikátních figur.

Reklama

Minule jsme tu měli prostředí, dnes se video update od Warhorse Studios točí kolem úpravy a tvorby postav. Můžeme vidět rozhraní schopně vypadajícího nástroje, potažmo editoru, který umožňuje měnit tloušťku hrudníku, vousy, vlasy, na tělech je navíc možné zobrazit i zranění.

Později lze omrknout in-game inventář, v němž vidíme celkem 16 slotů pro výbavu. Následuje ukázka jednotlivých vrstev oblečení od spodního prádla až po plátovou zbroj či helmu. Každá vrstva oblečení má přitom odlišný účel, na každou zbroj mají mít zbraně jiné účinky. Dan uvádí příklad na kroužkové košili, která vás sama o sobě dobře ochrání proti mečům, ale už ne tak dobře proti šípům. Plátová zbroj zase nedokáže moc dobře ochránit před úderem kladiva nebo sekery.

Oblečení se také může zašpinit nebo zbrotit krví. Dan také zmiňuje, že editor jim umožňuje vytvořit armádu čítající tisíc vojáků a každý z nich bude vypadat jinak. Skvělá zpráva je, že tento editor by chtělo Warhorse později poskytnout moderské komunitě. Už dříve Warhorse prohlásilo, že chce podporovat tvorbu modů a zjevně to hodlají dodržet.

Vše uzavírá zajímavě zpracované poděkování a informace, že příští video update se zaměří na jízdu na koních.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama