Video představuje herní prvky a nové záběry ze Star Wars: Battlefrontu 2
Star Wars: Battlefront 2 Novinka Video představuje herní prvky a nové záběry ze Star Wars: Battlefrontu 2

Video představuje herní prvky a nové záběry ze Star Wars: Battlefrontu 2

Martin Cvrček

Martin Cvrček

24

Celá hra zahrne v základu 18 planet či měsíců, 14 hrdinů, 39 vozidel a 5 multiplayerových módů. To a mnohem víc představuje herec John Boyega.

Reklama

Po menší odmlce pokračuje mediální masáž, která láká na Star Wars: Battlefront 2. Po HW nárocích bety tu máme téměř pětiminutové video, v němž herec John Boyega, který v nové filmové trilogii hraje Finna, přibližuje, co všechno nás ve hře vlastně čeká.

Celý Star Wars: Battlefront 2 zahrne 18 lokací, potažmo planet či měsíců (v multiplayeru bude 14 z nich), dále 14 hrdinů nebo 39 vozidel. Pro srovnání, předešlý díl z roku 2015 nabídnul v základu pouze 4 lokality, 6 hrdinů a 11 vozidel. Obsah pokračování bude navíc postupně rozšiřován za pomoci bezplatných balíčků dodatečného obsahu.

Konečně máme také k dispozici bližší detaily o multiplayerových herních módech. Těch bude zprvu pět. Galactic Assault nabídne masivní boje na zemi až pro 40 hráčů, zatímco Starfighter Assault se zaměří na vzdušné a vesmírné bitvy stíhaček. Z předešlého Battlefrontu se vrací skromná obdoba Team Deathmatche jménem Blast, kterou doplňuje taktéž známý režim Heroes vs Villains, v němž se utkají hrdinské postavy, a novinka v podobě módu Strike. Ten má nabídnout strategické boje zaměřené na úkoly.

K dispozici bude také offline režim Arcade, v němž můžete trénovat, a možnost hrát v kooperaci (na konzolích i ve split-screenu) nebo o samotě. Zajímavé je, že za hraní Arcade můžete získávat zatím nespecifikované odměny.

Jinak se video zaměřuje spíše na známé informace, které jsme vám již v minulosti nabídli v rámci našeho zpravodajství, ale pozornější jedinci v něm mohou odhalit novinky, které nejsou na první pohled tak zřejmé. Třeba fakt, že mezi hrdiny opět najdeme Leiu (navíc v novém oblečení inspirovaném komiksy) a císaře Palpatina. Ty doplní Yoda, Darth Maul, Rey, Kylo Ren, Boba Fett, Han Solo, Luke Skywalker a Darth Vader, o nichž víme z dřívějška. Zbylé 4 postavy základní hry tvůrci teprve představí, přičemž první várka bezplatného dodatečného obsahu, která vyjde ještě před koncem roku, nabídne Finna a Phasmu.

Trailer však nabízí zcela nové záběry z hraní. Ve videu lze snadno postřehnout pozemní bitvy na Yavinu IV, Kaminu, Takodaně, Jakku nebo v útrobách druhé Hvězdy smrti, stejně tak se můžeme vůbec poprvé podívat na Kyla Rena v akci nebo na Luka Skywalkera a pozemní vozidlo AT-ST. Ty můžete znát z předešlého dílu.

Ve videu nechybí ani čerstvé záběry z hraní singleplayerové kampaně. V ní se ujmeme role Iden Versio, velitelky elitní imperiální jednotky Inferno Squad, a to v třicetiletém mezidobí mezi filmy Návrat Jediho a Síla se probouzí. Pokud jde o 4 planety, které navštívíme pouze v singleplayeru, jedná se o Sullust, Bespin (obě planety byly již v předešlém Battlefrontu), Pillio a Vardos, domovskou planetu Iden.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama