Video ve stylu teleshoppingu na krabicovku Hitmana
Novinka Video ve stylu teleshoppingu na krabicovku Hitmana

Video ve stylu teleshoppingu na krabicovku Hitmana

Michal Burian

Michal Burian

7

Kupte nyní, získáte spoustu věcí. Takhle se dělá marketing.

Reklama

Pokud nemáte rádi epizodické vydání a čekáte vždy na finální produkt, tak jste se v případě nového dobrodružství Agenta 47 dočkali. Akce Hitman od IO Interactive spatřila světlo světa v krabicové verzi pro PC, PlayStation 4 a Xbox One. Square Enix při té příležitosti zveřejnili video ve stylu teleshoppingu. Tuhle formu reklamy jistě znáte z televize.

HITMAN – The Complete First Season vyšel ve steelbookové D1 edici. Toto kompletní vydání nabídne všechny doposud vydané lokace a epizody z první sezóny, jako jsou: Prolog, Francie, Itálie, Maroko, Thajsko, USA a Japonsko. Navíc obsahuje všechny kontrakty, výzvy a příležitosti, které byly doposud vytvořeny komunitou Square Enix, stejně tak jako všechny nepolapitelné cíle “Elusive Targets”.

HITMAN – The Complete First Season koupíte na Xzone.cz a GameExpres.sk.

“HITMAN – The Complete First Season představuje vyvrcholení dlouhé cesty, všeho, co jsme se naučili, ve vytříbené a aktualizované formě a diskové podobě,“ říká Christian Elverdam, kreativní ředitel společnosti Io-Interactive. “Naší vizí bylo vytvořit svět nájemných vražd a dovést ho k dokonalosti díky pomoci všech našich hráčů a nabídnout tak hru všem, kteří si chtějí hru zakoupit jako komplet v diskové podobě.”

Staňte se zkušeným zabijákem v tomto intenzivním špionážním dobrodružství. Jako Agent 47 budete pronásledovat mocné protivníky napříč exotickými lokacemi po celém světě. Těšit se můžete na neuvěřitelnou volnost, která Vám tato akční hra poskytne. Kam se vydáte, kdy udeříte a jak svůj cíl odstraníte je čistě jen na Vás!

Více informací o hře v naší recenzi kompletní první sezóny.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama