Video z Battlefieldu 1 předvádí mód Frontlines
Battlefield 1 Novinka Video z Battlefieldu 1 předvádí mód Frontlines

Video z Battlefieldu 1 předvádí mód Frontlines

Michal Burian

Michal Burian

20

Unikátní kombinace módů Rush a Conquest, ve které na aktivní válečné frontě bojujete o vzájemně propojené kontrolní body.

Reklama

Během března letošního roku vyjde první placený dodatečný balíček do Battlefieldu 1. Multiplayerovou část válečné střílečky zasazené do první světové války rozšíří o čtyři nové multiplayerové mapy, francouzskou armádu, nová ocelová monstra, elitní třídu Trench Raider a také o nový herní mód. Ten je nám dnes představen prostřednictvím krátkého videa.

Nový herní mód Frontlines je popisován jako unikátní kombinace režimů Rush a Conquest, ve které na aktivní válečné frontě bojujete o vzájemně propojené kontrolní body. Oba týmy bojují vždy o jeden z kontrolních bodů a po jeho obsazení se akce přesouvá na novou lokalitu. Pokud se vám podaří obsadit nepřátelskou základnu, nastává boj o telegrafická stanoviště s obránci a útočníky ve stylu Rush.

Je více než jisté, že po vydání expanze They Shall Not Pass bude komunita Battlefieldu 1 rozdělena, což je jistě škoda, ale na to už jsme si u mnohých her zvykli.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama