Video z Battlefieldu Hardline je šest měsíců staré
Novinka Video z Battlefieldu Hardline je šest měsíců staré

Video z Battlefieldu Hardline je šest měsíců staré

Michal Burian

Michal Burian

33

Bylo určeno pro interní meeting, vysvětluje generální manažer Visceral Games.

Reklama

Takhle si Electronic Arts rozhodně nepředstavovali odhalení nového Battlefieldu, který má být novým a svěžím dílem do profláklé série. Něco se pokazilo a na internet včera uniklo rovných sedm minut z Battlefield Hardline. Jak už to tak bývá, gameplay záběry se začaly řířit nezadržitelnou rychlostí.

Na únik reagoval generální manažer studia Visceral Games, které má vývoj na starost. Nechal se slyšet, že tímto způsobem rozhodně nový Battlefield odhalit nechtěli.

,,Video bylo určeno pro interní meeting. Je šest měsíců staré," napsal na Twitteru Steve Papoutsis. To by vysvětlovalo horší grafické zpracování a přílišnou podobu s předešlým dílem. Aktuální verzi máme vidět nejpozději 9. června během tiskové konference EA na E3 v Los Angeles - sledovat ji budete moci online na Zingu.

Včerejší video odhalilo spoustu detailů, Battlefield Hardline se bude soustředit na boj policejních jednotek se zločinci. Singleplayerová kampaň bude seriálovým způsobem vyprávět příběh mladého miamského detektiva Nicka Mendozy, který byl svým parťákem přemluven, aby si nechali určitou část nalezené kořisti - drog.

Těšit se můžete na celou řadu zbraní, včetně upilované brokovnice a taseru, stejně tak na příběh, který by konečně mohl být tip ťop. Spolupracovat na něm mají scénáristi Justified nebo House of Cards.

V multiplayerové části budete moci pochopitelně hrát za policajty i kriminálníky. Není překvapením, že hra bude vycházet z PayDay a nabídne mód Heist, kde se policisté musejí pokusit zastavit zloděje, kteří se snaží vloupat do sejfu. Druhým režimem je Rescue. V tom se objeví jednotka S.W.A.T., která má za úkol osvobodit rukojmí.

Pokud si říkáte, že to nebude nic nového, tak by vás mohl uspokojit mód Hotwire, v němž policie pronásleduje kriminálníky, kteří prchají v autech. Ano, zajezdíme si i zastřílíme.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama