Videoherní Strážci galaxie nabídnou skvělý výběr písní
Novinka Videoherní Strážci galaxie nabídnou skvělý výběr písní

Videoherní Strážci galaxie nabídnou skvělý výběr písní

Ondřej Partl

Ondřej Partl

2
Platformy PlayStation PlayStation 4 Nintendo Switch Switch Xbox Xbox Series X|S PlayStation PlayStation 5 Windows PC Xbox Xbox One

Pokud holdujete "osmdesátkovým vypalovačkám", budete nadmíru spokojeni.

Reklama

Star-Lord, Gamora, Drax, Rocket Raccoon a Groot. Partička trochu netradičních původně komiksových hrdinů, která si pravděpodobně srdce většiny fanoušků získala až za pomoci filmů z MCU, které režíroval James Gunn. A pokud patříte k příznivcům tohoto galaktického uskupení, tak jste pravděpodobně zvědaví na chystané videoherní singleplayerové dobrodružství Marvel's Guardians of the Galaxy, které pro nás připravuje Eidos Montréal.

Každopádně jestli se stále netěšíte, tak by vás mohl nakousnout představený seznam interpretů, kteří nám budou zpříjemňovat hraní.

A už teď můžeme říct, že se bude jednat o skutečně pořádný závan osmdesátek, kdy mezi potvrzenými kapelami nalezneme Mötley Crüe, Def Leppard, Wham!, Twisted Sister, Europe, Kiss, Blondie, Pat Benatar, Starship, Rainbow či A-ha. K tomu nebude chybět ani Billy Idol, Bonnie Tyler či Bobby McFerrin, tudíž to vypadá, že se hra svými filmovými bratříčky (ti také nabízeli skutečně parádní výběr hudby) rozhodně nenechá zahanbit.

Pokud by vás následně zajímaly přímo samostatné skladby, tak si na streamovacích službách, jako je Spotify či Apple Music, můžete poslechnout oficiální playlist.

Kromě těchto dobře známých interpretů se ještě můžeme těšit na originální hudbu fiktivního uskupení Star-Lord (hádejte, jakou kapelu má hlavní hrdina nejraději?), které se hrou nabídne album Space Rider obsahující 10 skladeb.

Vy si již nyní můžete poslechnout dvě z nich, kdy obě naleznete ve zmíněném playlistu.

Pro novinku Zero to Hero také vyšel animovaný videoklip, jenž vás přenese do dob, kdy v televizi běžel He-Man či Flash Gordon.

Kromě toho všeho ještě připomínáme, že na sociálních sítích tvůrci stále představují vzhled jednotlivých nepřátel, kdy vybrané z nich lze také zhlédnout v galerii níže.

Marvel's Guardians of the Galaxy si můžete předobjednat v obchodě Xzone.

Datum vydání je 26. října.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama