Víme, kdy vyjde multiplayerové PC demo Crysis 2
Crysis 2 Novinka Víme, kdy vyjde multiplayerové PC demo Crysis 2

Víme, kdy vyjde multiplayerové PC demo Crysis 2

Michal Burian

Michal Burian

23

Crytek oficiálně potvrdil multiplayerovou demoverzi Crysis 2 ve verzi pro počítače a zároveň oznámil také datum, kdy si ji budeme moci stáhnout.

Reklama

Příznivci počítačového hraní si multiplayerovou demoverzi Crysis 2 budou moci stáhnout již 1. března aktuálního kalendářního roku. Ochutnávka bude obsahovat Skyline mapu, kterou si mohli vyzkoušet již Xbox 360 hráči a nově také Pier 17, což je mapa, jež nabízí otevřené prostředí s omezenými šancemi na krytí - psali jsme o ní zde.

PC demo budete moci hrát ve dvou herních módech: Team Instant Action a Crash Site, přičemž první jmenovaný postaví dva týmy proti sobě s jednotným úkolem, zabít co nejvíce protivníků (jde tedy o klasický team deathmatch. Zatímco v Crash Site budete bojovat o kontrolu nad lokalitou. Nebude chybět ani sbírání důležitých bodů.

"V demu se hráči na PC naučí perfektně ovládat všechny funkce bojové kombinézy Nanosuit, díky níž budou silní, neviditelní a rychlí a sami se tak stanou tou nejmocnější zbraní," dočteme se v tiskové zprávě.

Demoverzi si budete moci stáhnout z oficiálních internetových stránkách Crysis 2 a samozřejmě také od nás.

Xbox 360 demo vyšlo koncem minulého měsíce, naše dojmy z hraní si můžete přečíst zde.

Závěrem ještě uveďme neoficiální minimální hardwarové nároky, k nimž se Crytek vyjádřil tak, že nejsou konečné. Pro představu ale posloužit mohou:

Internetové připojení pro aktivaci hryOperační systém: Windows XP/Windows Vista/Windows 7Procesor: Intel Core 2 Duo 2Ghz, AMD Athlon 64 x2 2Ghz nebo lepšíOperační paměť: 2 GB RAMGrafická karta: NVIDIA 8800 GT 512MB nebo lepšíMísto na disku: 9 GBDVD ROM: 8xKlávesnice a myš nebo Microsoft Xbox 360 ovladač pro Windows

Nedávno byla potvrzena také podpora DirectX 11, více zde.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama