Visceral Games by rádi pracovali na dalším Battlefieldu
Novinka Visceral Games by rádi pracovali na dalším Battlefieldu

Visceral Games by rádi pracovali na dalším Battlefieldu

Jan Kalný

Jan Kalný

19

Tedy za předpokladu, že Hardline bude úspěšný. Nemusí jít automaticky o pokračování s policajty.

Reklama

Spin-off Battlefieldu s podtitulem Hardline sbírá jak pozitivní, tak negativní hodnocení od hráčů i novinářů z proběhnuté veřejné bety. Vývojáři z Visceral Games by rádi pracovali ale na další hře ze série. Nemusí jít ale automaticky o Hardline 2.

„Stále je toho spousta, co můžeme prozkoumat. Hlavně jde o to, co se lidem líbí a v čem spočívá síla hry. Myslím si, že každý vývojář by rád udělal pokračování toho, co je úspěšné; vzal ty nejlepší prvky ze hry, přidal k nim něco nového a udělat ještě lepší hru. Takže jo, myslím, že bychom rádi chtěli udělat další hru,” rozpovídal se kreativní ředitel Ian Milham pro VideoGamer.

Zároveň taky vyjádřil svůj názor na možnost, že by se vývojáři z DICE a Visceral Games střídali, podobně jako u série Call of Duty, kde se aktuálně každým rokem střídá Infinity Ward, Treyarch a Sledgehammer Games.

„Nevím, zda by to mohlo normálně fungovat tak, že by bylo jasně řečeno 'Fajn, od teď se budete s vývojem Battlefieldu střídat s DICE'. Nevím, co budoucnost přinese. Ale pokud by to fungovalo, určitě bychom se tomu nebránili, protože to vypadá jako fajn možnost.”

A do třetice prozradil kreativní ředitel něco málo o tom, zda bychom se mohli někdy dočkat Battlefieldu v budoucnosti.

„Battlefield lze v podstatě udělat v jakékoliv éře a stejně by to drželo pohromadě. Takže si myslím, že budoucnost je opravdu možná. Možná také DICE vytvoří spin-off k spin-offu, přičemž mi pak vytvoříme další spin-off k spin-offu. Nevím, věřím, že může být spousta různých Battlefieldů.”

Rozhodně jde o zajímavé názory, teď jen uvidíme, zdali bude Hardline úspěšný natolik, aby mohli Visceral Games pracovat na dalším díle. To se dozvíme ale až příští týden, konkrétně 17. března (v Evropě až 19. nřezna), kdy hra oficiálně vychází jak pro PC, tak minulou a současnou generaci konzolí.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama