Visceral Games pracují na next-gen střílečce
Dead Space Novinka Visceral Games pracují na next-gen střílečce

Visceral Games pracují na next-gen střílečce

Michal Burian

Michal Burian

4

Studio stojící za sérii Dead Space a Army of Two: The Devil’s Cartel pracuje podle všeho na střílečce pro PS4 a nový Xbox.

Reklama

Výtvarník Jehan Choo z Visceral Games ve svém životopise uvedl, že na pozici senior concept artist pracoval na nadcházející next-gen střílečce, a to od ledna do března letošního roku. Konkrétně se měl podílet na texturách a nákresech prostředí pro PS4/Xbox 720 titul.

Možná jde o budoucí Star Wars titul, společnost Electronic Arts totiž před nedávnem potvrdila, že díky exkluzivní dohodě s Disney připravuje hned několik her ze světa Hvězdných válek na enginu Frostbite 3. Prozatím víme, že na projektech pracuje BioWare, EA DICE a právě Visceral Games.

V případě, že půjde skutečně o Star Wars titul, tak neočekávám oznámení v nejbližší době. EA investorům jasně řeklo, že Star Wars hry nevyjdou ve fiskálním roce 2014, který končí 31. března 2014.

Připomeňme, že Visceral Games stojí za sérii Dead Space a dále vyvíjeli také letošní Army of Two: The Devil’s Cartel nebo Dante's Inferno z února 2010.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama