Všechna DLC pro Zaklínače 3 budou zdarma, alespoň na PC
Zaklínač 3: Divoký hon Novinka Všechna DLC pro Zaklínače 3 budou zdarma, alespoň na PC

Všechna DLC pro Zaklínače 3 budou zdarma, alespoň na PC

Martin Cvrček

Martin Cvrček

160

V nedávném rozhovoru se šéf CD Projektu Marcin Iwinski mimo jiné rozpovídal na téma DLC pro třetího Zaklínače. A jak se dá čekat, oznámil dobré zprávy.

Reklama

CD Projekt v případě Zaklínače 3 nezachová svůj fantastický přístup jen v rámci protipirátské ochrany, ale i ohledně dodatečného obsahu. V rozhovoru pro Rock, Paper, Shotgun totiž Marcin Iwinski z CD Projektu prohlásil, že veškerý dodatečný obsah pro hru bude zdarma, stejně jako v případě předešlých dílů. Alespoň tedy na PC.

"Je moc brzy na to mluvit konkrétně, ale rozhodně budou všechny updaty a DLC zdarma," rohlásil v souvislosti s PC. Ohledně konzolí dodal: "Uvidíme, co nám konzole dovolí, co můžeme poskytnout zdarma. Tím chci říct, že na konzolích jsou odlišné obchodní modely. Naše stanovisko je ale takové, že určitě chceme udělat vše pro poskytnutí toho samého zážitku napříč všemi platformami."

Jinak řečeno, v CD Projektu se pokusí zařídit bezplatná DLC i pro PlayStation 4 a Xbox One verze, ale všechno závisí na přístupu Sony a Microsoftu. Nezbývá tedy než doufat, že vývojáři uspějí.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama