Všechny DLC pro Battlefield 4 jsou na týden zdarma
Battlefield 4 Novinka Všechny DLC pro Battlefield 4 jsou na týden zdarma

Všechny DLC pro Battlefield 4 jsou na týden zdarma

Martin Cvrček

Martin Cvrček

8

Iniciativa Cesta k Battlefieldu vrací úder, a tak si můžete zdarma zkusit všechny přídavky Battlefieldu 4. Když si je aktivujete 19. září, zůstanou vám už napořád.

Reklama

Společnosti EA a DICE v posledních měsících postupně uvolňovaly všechny DLC pro Battlefield 4 a Battlefield Hardline, a to jako součást přípravy na očekávaný Battlefield 1. Vždy přitom platilo, že když jste si DLC aktivovali do určité doby, už vám zůstalo napořád.

Jestli jste ale něco nestihli, nyní máte šanci vše napravit. Kampaň s názvem Cesta k Battlefieldu 1 se totiž vrací a nyní jsou zdarma všechny přídaky pro Battlefield 4. Konkrétně jde o balíčky China Rising, Second Assault, Naval Strike, Dragon's Teeth a Final Stand.

Zdarma jsou mezi 14. a 19. zářím, takže jestli si DLC aktivujete do 19. září 18:00 našeho času, zůstanou vám už napořád. Pouhá aktivace by měla být dostatečná, následně si je můžete stáhnout i po vypršení vymezeného času.

Jestli akci minete, bude veškerý dodatečný obsah zase placený. Akce kažsopádně platí pro všechny platformy, tedy PC, PS4, PS3, Xbox One a Xbox 360, jen mějte na paměti, že v případě Xboxů musíte mít zaplacené zlaté členství.

Jako vždy platí, že v případě Originu lze ignorovat tvrzení, že pro aktivaci DLC je třeba mít nejprve staženou původní hru, pokud ji už samozřejmě nemáte nainstalovanou. Varování stačí odkliknout a daný přídavek se vám stejně přidá do knihovny Originu a lze si ho poté kdykoliv stáhnout spolu s původní hrou.

Všechny DLC navíc doprovází příslušné komunitní akce a jejich přehled najdete na oficiálním webu Cesty k Battlefieldu. Dá se každopádně očekávat, že dříve či později se stejného zacházení dočkají i všechny DLC pro Battlefield Hardline. Přinejmenším je to dost pravděpodobné.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama