Všechny mapy a módy do Titanfall 2 budou zdarma
Titanfall 2 Novinka Všechny mapy a módy do Titanfall 2 budou zdarma

Všechny mapy a módy do Titanfall 2 budou zdarma

Michal Burian

Michal Burian

26

Z toho důvodu nepotřebuje tahle sci-fi first-person střílečka Season Pass.

Reklama

Milé překvapení v době, kdy většina velkých her zaměřených na multiplayer nutí hráče si koupit Season Pass, aby dostali další obsah. Fanoušci Call of Duty a Battlefieldu by o tom mohli dlouhé hodiny vyprávět. Je tak milým překvapením, že Titanfall 2 od studia Respawn Entertainment nemá Season Pass. Důvod je prostý, všechny dodatečné mapy a módy budou zdarma.

Nejde o žádnou novinku. Na začátku letošního roku se zástupci Respawnu nechali slyšet, že mají v plánu bezplatná DLC. Vydělávat budou jen na prodeji různých kosmetických záležitostí.

Dobrou zprávou je, že Respawn nebude dělit komunitu, jako se tomu stává v Call of Duty nebo Battlefieldu - na ty co mají DLC a na ty co ho nemají. To znamená, že jakmile si koupíte Titanfall 2, dostanete plnohodnotný zážitek v singleplayerové kampani i ve hře více hráčů. K tomu Respawn slibuje dlouhodobou podporu s dalšími mapami a módy.

Především kvůli tomu v redakci doufáme, že se Titanfall 2 povedl a zaujme hráče natolik, že se stane úspěšnou hrou. Právě úspěch by ostatním vydavatelům mohl otevřít oči a oni by si mohli uvědomit, že to jde o bez předražených dodatečných balíčků, které akorát rozdělují komunitu.

Titanfall 2 vychází dnes na PC, PlayStation 4 a Xbox One. Recenzi vám přineseme v blízké době.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama