Vybavení pro fanoušky Cyberpunk 2077
Cyberpunk 2077 Novinka Vybavení pro fanoušky Cyberpunk 2077

Vybavení pro fanoušky Cyberpunk 2077

Xzone

Xzone

15

Pro kyberpunkery jen to nejlepší!

Reklama

Inzertní PR článek.

Tento text pravděpodobně čtete ve chvíli, kdy už vlastníte svou vysněnou a dlouho očekávanou kopii Cyberpunku 2077. Pevně doufáme, že jste ze hry nadšeni a dlouhé víkendové hodiny trávíte ve futuristickém městě Night City. Cyberpunk 2077 ovšem není jen o hře, za ty roky vývoje si hra vybudovala obsáhlou fanouškovskou síť a tak vám přinášíme návod, jak se stát správným kyberpunkerem™.

A začneme šatníkem. To že jste v srdci kyberpunker™ je potřeba dát patřičně najevo, lidé to musí poznat na první pohled. Night City je nebezpečné město a na ulicích musíte budit náležitý respekt. Tudíž první věcí, která bude bít do očí nejvíc mohou být tyto parádní čepice. Na výběr máte mezi standardními kšiltovkami, snapbackem a dvěma zimními čepicemi. Nebojte, ve všech budete vypadat náležitě drsně, jako správný kyberpunker™.

Jedna čepice ovšem kyberpunkera™ nedělá. Pokud budete mít jen nějakou čapku, budete spíš vypadat jako turisté. Musíme to pár věcmi doladit, abyste byli přesvědčiví na první pohled. Jako další doplněk pro vaše bezpečí poslouží tyto klíčenky. Nejsou z gumy, nejsme přece měkoty. My jsme tvrďáci, takže jsou samozřejmě z kovu. Nezapomeňte je ale nechat viset z kapsy!

Dalším doplňkem mohou být tyto ponožky. Jsou dostatečně vysoké na to, aby se dali třeba i přetáhnout přes kalhoty, protože proč nevytvořit nový módní trend, že? Viděli jste, co chodí po Night City? Za exoty rozhodně nebudete.

Další důležitá věc, kterou má dnes snad každý kyberpunker™, je pořádná peněženka. Když v Night City platíte u baru, nemůžete prostě vytáhnout svou peněženku od Gucciho, Louise Vittona nebo Hello Kitty. Ne, ne, to opravdu není kyberpunk, a to ani když máte naši čepici. S trochou štěstí to dopadne jen malou potyčkou. Místo toho bude potřeba pořádná peněženka, jako jsou tyto. S těmi už si sjednáte respekt!

Teď, když jsem se postarali o vaše bezpečí v ulicích města, pojďme se také podívat na bytové doplňky. No ano, i tyto doplňky jsou důležité. Přece nemůžete v ulicích ukazovat, jak jste drsní kyberpunkeři™, zatímco u vás doma se pečlivě staráte o své růžové záclonky, bílý napěchovaný koberec a krémový přehoz, přes vaši pohodlnou pohovku, na které papkáte jahodovou zmrzku. S takovou vám při návštěvě vaši známí nechají pod tím kobercem malou bombičku. To samozřejmě nemůžeme dopustit a tak je potřeba i svůj byt či dům náležitě pokyberpunčit.

Začněme nádobím. Kávu můžete návštěvě nabídnout v těchto parádních hrnečcích, zatímco panáka vodky, rumu či dalšího tvrdého alkoholu můžete nalít do drsných panáků ze sbírky Johnny Silverhanda.

Svou výstavu plyšáků nahraďte kyberpunkovými figurkami. Na výběr máte mezi stylizovanými POPkami, ohebnými akčními figurkami, i klasikou od Dark Horse.

No a poslední věcí, kterou nadchnete vaše přátele, jsou puzzle! Mají od 500 do 1000 dílku a snadno si u nich vaše oči odpočinou, po dlouhých hodinách v Night City. Všechny zmíněné kousky najdete na Xzone.cz.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama