Vyberte si Overlorda v Trillion: God of Destruction a připravte se
Novinka Vyberte si Overlorda v Trillion: God of Destruction a připravte se

Vyberte si Overlorda v Trillion: God of Destruction a připravte se

Ivan Jeziorek

Ivan Jeziorek

3

Z nového traileru se můžete dovědět vše ohledně základních principů fungování této hry.

Reklama

1. dubna, tedy na našeho oblíbené apríla, se Idea Factory International rozhodla uvolnit na evropský trh další JRPG, konkrétně hru Trillion: God of Destruction. Netuším ale, jestli je to ta správná volba a jestli to hráči nebudou brát spíše jako neškodný vtípek. Ale teď vážně.

S hrou se seznámíte prostřednictvím dnešního traileru, ukazuje jednotlivé pomocníky hlavního hrdiny. Dále systém posilování jejich schopností s průběhem bitev a mnoho dalších aspektů.

V tomto strategickém RPG se ujmete role Zeabolose, který má za úkol porazit boha s bilionem HP. Nebudete proti němu stát sám, pomáhat vám bude šestice kandidátů na Overlorda. Výsledek boje ovlivní proškolení kandidátů, jejich tréningu, podle vztahů, které s nimi máte a třeba i na obětech, provedených jejich jménem.

Společnost Idea Factory pak ještě nově představila Limitovanou edici hry, kterou chystá pro Evropu. K sehnání bude pouze přes oficiální Iffy online obchod a pokud máte zájem, můžete si ji od 8. března od 12 hodin předobjednat.

V této edici najdete několik příjemných bonusů v podobě exkluzivního sběratelského boxu, oficiálního vázaného artbooku a soundtracku na CD. Naštěstí to není všechno a tak se můžete těšit na plakát, dva archy samolepek a oboustranný obal, který z jedné strany nabídne "západní" a z druhé "východní" verzi.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama