Vycházejí první recenze na Zaklínače 3
Zaklínač 3: Divoký hon Novinka Vycházejí první recenze na Zaklínače 3

Vycházejí první recenze na Zaklínače 3

Michal Burian

Michal Burian

153

Jak se daří očekávanému fantasy RPG titulu, který v posledních dnech zažíval velký hype?

Reklama

Zaklínač 3: Divoký hon patří bezesporu mezi nejočekávanější hry letošního roku. Není tak divu, že hra v posledních dnech zažívala velký hype a CD Projekt RED se snažil hráčům neustále připomínat, že dobrodružství s Geraltem vyjde již 19. května na PC, PlayStation 4 a Xbox One. U nás s českými titulky na všech třech platformách.

Zahraniční novináři dostali novinářské kopie hry dříve a mohli tak dnes vydat první recenze, které vás buď utěší, nebo naopak znervózní. V případě Zaklínače 3 jde spíše o uklidnění, recenze jsou vesměs velmi pozitivní a dokládají skutečně, že se Zaklínačem 3 byste vedle šlápnout neměli. Pochopitelně pokud nepatříte mezi příznivce RPG, tak vás tento titul nejspíš nezaujme.

IGN píše, že jde o úžasnou hru (9,3/10), která zaujme svou velikostí, detaily nebo postavami. Oproti tomu se tamnímu redaktorovi moc nelíbil příběh, který by si přál lepší. Kevin VanOrd z GameSpotu dal 10/10 za fenomenální, krásný otevřený svět, poutavý příběh s politickými i osobními konflikty, důsledky vašich činů a systém lektvarů. Celé to ale podle něj ruší bugy, které by vývojáři do vydání mohli opravit (Day one patch).

Britský deník Metro šáhl po hodnocení 9/10. Redaktor Roger Hargreaves vyzdvihl technické zpracování s úrovní interakce s herním světem a jeho obyvateli, který nemá v moderních hrách konkurenci. Stejně tak se mu líbil otevřený svět s ohromující mírou detailů a skvěle zpracování lov monster. Pochopitelně má recenze i své mínusy, zejména bojový systém, který je solidní, ale nikoliv mimořádný. A bohužel si stěžuje i na spoustu bugů a grafických problémů. I zde platí, že tyhle problémy doufejme CD Projekt RED vyřeší do vydání.

Seznam recenzí (PS4 verze)

Kotaku – YES GameSpot - 10/10 IGN - 9,3/10Eurogamer.net - bez hodnocení (čekají na vydání finální verze)GameTrailers – 9,8/10Metro – 9/10GamesVillage – 8,7/10Gameswelt - 10/10MMGN - 9,5/10Gram.pl – 8,5/10PCGames.de - 9/10IGN Italy – 9,1/10 Eurogamer.it - 9/10 Eurogamer.pl - Zlatá medaile Eurogamer.es - Stříbrná medaileStevivor - 9,5/10

Recenze na Zingu bude nejdříve koncem května, případně začátkem června. Zaklínače 3 ještě bohužel nemáme a jistě pochopíte, že takto rozsáhlá hra si vyžádá svůj čas. O recenzi se postará Martin Cvrček, který bude hodnotit PC verzi.

Další obrázky v galerii.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama