Vychází demo FIFA 14
FIFA 14 Novinka Vychází demo FIFA 14

Vychází demo FIFA 14

Michal Burian

Michal Burian

44

Vyzkoušejte si na PC, Xboxu 360 a PlayStationu 3 blížící se letošní díl fotbalového titulu FIFA 14 od EA Sports.

Reklama

Společnost Electronic Arts dnes v průběhu dne zveřejní demoverzi fotbalového titulu FIFA 14. Od časných ranních hodin je demo na Originu, stačí se přihlásit na svůj Origin účet, přejít do obchodu a vybrat sekci s demoverzemi, kde už zdarma hratelnou ukázka naleznete.

"Na Xbox 360 se nasazení odhaduje mezi 11:00 až 15:00, zatímco na PlayStation 3 po zítřejší druhé hodině ranní. Ovšem časy jsou pouze orientační, samotné vydání je kompletně v režii Microsoftu, respektive Sony," upřesňuje česká EA.

V demu budete mít na výběr z následujících týmů: AC Milán, Borussia Dortmund, FC Barcelona, Manchester City, Tottenham Hotspur, PSG, Boca Juniors a New York Red Bulls.

Zároveň s touto zprávou se hodí připomenout, že nedávno proběhla předváděčka FIFA 14 a NHL 14. Šlo o první tuzemskou předváděcí akci nejnovějších titulů z dílny studia EA Sports - fotbalové FIFA 14 a hokejové NHL 14.

Na programu byla nejprve oficiální prezentace obou her, o niž se postaral Michal Jinoch, moderátor pořadu EA SPORTS TV, a pak na řadu přišlo samotné hraní. Zatímco z NHL 14 byla již dříve uvolněna demoverze skrze Xbox LIVE a PlayStation Network, u FIFA 14 šlo o vůbec první možnost si v našich podmínkách zahrát nejnovější díl fotbalové série ještě před jeho vydáním a před samotným demem, které vychází příští týden.

„Naše sportovní hry, a zejména pak FIFA a NHL, jsou každoročně ověnčeny desítkami odbornými oceněními za výjimečnou kvalitu, což se projevuje jejich obrovskou popularitou, která neustále narůstá. FIFA 14 představuje vyvrcholení mnohaletého úsilí přenést skutečnou fotbalovou atmosféru na současné herní platformy.“ řekl Farid Dilmaghani z české pobočky Electronic Arts.

Přítomní fanoušci si tak na vlastní kůži mohli vyzkoušet největší novinky, které tituly nabízejí. U NHL 14 jde zejména o nový kolizní systém, realističtější pěstní souboje a vylepšené bruslení i ovládání hokejky stejně třeba herní mód NHL 94 Anniversary, jenž vznikl k oslavě 20. výročí od vydání prvního dílu. FIFA 14 hráčům pro změnu ukázala své přednosti v podobě technologií Čistá střela, Krytí míče, Reálná fyzika míče či Týmová inteligence, jejichž cílem je ještě více zdokonalit hru s míčem i bez něj a co nejvěrněji napodobit skutečné chování všech fotbalistů pohybujících se po hřišti.

FIFA 14 na obálce s českým reprezentantem Michalem Kadlecem, Leo Messim a kompletní českou lokalizací včetně dabingu vychází 26. září 2013 na PC, Xbox 360, PlayStation 3 a spoustě dalších platforem včetně mobilních systémů iOS a Android.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama