Vychází expanze The Sims 4: Hurá do práce
Novinka Vychází expanze The Sims 4: Hurá do práce

Vychází expanze The Sims 4: Hurá do práce

Michal Burian

Michal Burian

6

Osm věcí, které dělají toto rozšíření výjimečným.

Reklama

První rozšíření The Sims 4 se začalo prodávat v Severní Americe, v Evropě bude dostupné zítra. V The Sims 4: Hurá do práce můžete své Simíky dokonale ovládat i v práci. Budete se muset rozhodnout, jestli budou věnovat čas záchraně životů v roli lékařů, nebo budou řešit zločiny jako odvážní detektivové, sestavovat vynálezy jako excentričtí vědci nebo si otevřou vlastní obchod a stanou se similionáři.

Hrajte si na hodného a zlého poldu. Když Simíkům půjde řešení náročných případů a budou svědomitě pátrat po stopách, mohou to jednoho dne dotáhnout až na policejní náčelníky. Jako detektivové mohou Simíci vyšetřovat na místě činu, snímat otisky prstů, odebírat stopy pro kriminalistickou laboratoř, zatýkat podezřelé a vyslýchat je na policejní stanici. Je jen na vás, jak Simíci ze zloduchů dostanou pravdu – nabízí se hodný polda, zlý polda. Rozhodnout se můžete sami.

Vytvářejte zcela převratné vynálezy. Nikdy nevíte, kdy vás zastihne inspirace. Váš Simík vědátor si klidně může jen tak zahradničit a najednou BUM! Zčistajasna dostane nápad na nový vynález, jako je třeba Simí paprsek. Díky tomuto objevu bude moci provádět úchvatné věci: ovládat mysl ostatních, zmrazit je nebo proměnit okolní předměty prakticky v cokoliv, co si jen dokáže představit.

Okamžitě uspěte celé město. I když komiksy nás učí, že většina vědeckých objevů jsou paprskomety, nesmíte to brát tak vážně. Váš nadějný Simík vědátor může kutit u konstruktéru vynálezů a vytvářet nové udělátory, jako je například satelitní anténa. Tento vynález umožňuje odhalit mimozemšťany, snižuje pravděpodobnost, že vaše Simíky unesou a dává vašemu Simíkovi možnost vyslat signál do vesmíru. A když z nebe bez varování začnou pršet částice, celé město najednou usne. Ti vědci jsou ale šikovní, viďte?

Pomozte na svět novému životu. Váš Simík se může vydat na kariérní dráhu lékaře, zdokonalovat se ve svých dovednostech, navštěvovat pacienty a operovat na nich. Také můžete z první řady sledovat, jak váš Simík poprvé ukazuje dítě jeho rodičům.

Začněte podnikat přesně v tom oboru, po jakém vaši Simíci touží. Otevřete svým Simíkům obchod a řiďte ho podle sebe. Pak už jen sledujte, jak vám na kontě přibývají simoleony. Pekárna, butik s oblečením nebo umělecká galerie? Simíci se rozhodnou, co chtějí prodávat, najmou si zaměstnance a přesvědčí zákazníky, že jejich zboží nezbytně potřebují.

Prozkoumejte nová místa. Nesejde na tom, jestli bude váš Simík zachraňovat životy v nemocnici, vyslýchat zločince na policejní stanici, vytvářet báječné vynálezy ve vědecké laboratoři nebo si bude povídat se zákazníky ve vlastním obchodě, každopádně na vás čeká spousta nových míst. Například můžete vyrazit do nového nákupního sousedství s názvem Rozkvetlá promenáda. Můžete zajít do obchodů, otevřít si obchod vlastní nebo si udělat výlet do jiného světa (doslova).

Udělejte si báječné fotky. Nejen prací živ je Simík! S dovedností fotografování si Simíci vyzkouší nový druh umění. Mohou dělat fotografie a pověsit si je na stěny, aby udělali dojem na hosty. K dispozici jsou také filtry a selfíčka, se kterými se mohou Simíci do sytosti vyřádit.

Naučte se péct. Fotografování není jedinou novou dovedností – vaši Simíci se také mohou pustit do pečení a připravovat lahodné dorty a další dobroty. Jakmile všechny ty lahůdky napečou, mohou je pomocí nejrůznějších možností dozdobit. Obě tyto dovednosti se pochopitelně dají použít také ve světě obchodu – od otevření vlastní pekárny nebo fotografického studia vás dělí jen několik málo kliknutí.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama