Vychází New Game+ pro Zaklínače 3, podpora DirectX 12 není vyloučená
Zaklínač 3: Divoký hon Novinka Vychází New Game+ pro Zaklínače 3, podpora DirectX 12 není vyloučená

Vychází New Game+ pro Zaklínače 3, podpora DirectX 12 není vyloučená

Martin Cvrček

Martin Cvrček

54

Zatím ale nejsou plány na vydání foto módu a znovu bylo řečeno, že remasteru prvních dvou dílů se nejspíš nikdy nedočkáme. Aktualizováno o možný náznak podpory modů.<strong> New Game + vychází v průběhu dneška.</strong>

Reklama

Aktualizace #2: Dlouho očekávaná New Game+ pro Zaklínače vychází v průběhu dnešního dne. Už nyní je k dispozici pro Xbox One, v jeho případě je brzké vydání před ostatními platformami poměrně běžné. Na PC a PS4 má vyjít během dne, nejpozději zítra. Dá se očekávat, že minimálně vydání na PC je otázkou hodin, možná dokonce desítek minut.

Aktualizace (14. 8. 12:30):

Několik minut po napsání této aktualizace skutečně došlo k oficiálnímu odhalení podpory modů pro Zaklínače 3, ačkoliv zatím se nedá hovořit o novém REDkitu.

Na Twitteru GOG.com se před malou chvílí objevilo něco dost zajímavého. Upozornění na nedávno vydaný patch 1.08, který by si prý hráči měli stáhnout třeba kvůli opravě bugů a základnímu moddingu. O oficiální podpoře modů ale v seznamu změn zatím posledního patche není ani slovo.

Tweet byl velmi rychle stažen, takže to vypadá, že někdo prásknul něco, co neměl. Ještě že jsem si stihl udělat screenshot, protože se mi celá situace zdála zvláštní. Ať už je podpora moddingu součástí patche 1.08 nebo ne, vypadá to, že CD Projekt RED už s moddingem Zaklínače 3 trochu koketuje.

Dříve či později se koneckonců máme dočkat nového REDkitu, tedy oficiálních nástrojů pro modování Zaklínače 3. Nynější „únik“ by ale mohl naznačovat, že by to čekání na REDkit nemuselo být tak dlouhé.

Původní zpráva (14. 8. 9:55): Komunitní manažer studia CD Projekt RED Marcin Momot byl v posledních dnech dost aktivní na svém Twitteru a na oficiálním fóru, což má za následek, že jsme se dozvěděli několik více či méně zajímavých drobků týkajících se Zaklínače 3.

Pokud náhodou doufáte, že tvůrci jako zázrakem vydají dlouho očekávanou New Game+ do konce tohoto týdne, musím vás zklamat. Podle Momota je ale vydání velmi blízko, takže příští týden se jeví jako velmi pravděpodobný.

Jedním z často probíraných témat je také podpora DirectX 12. Na internetu se sice před nějakou dobou objevily zprávy, že Zaklínač 3 bude DX12 určitě podporovat, stejně jako Batman: Arkham Knight, ale tato informace byla nepravdivá nebo přinejmenším nepotvrzená.

Ani Momot nechce zatím nic potvrdit, prý o ničem v tuto chvíli neví, ale prohlásil, že nikdy nevíme, co přinese budoucnost. Podpora DirectX 12 v budoucnu tedy není vyloučená a osobně si myslím, že se jí dřív nebo později dočkáme.

V tuto chvíli bychom ale neměli počítat s přidáním foto módu, vývojáři ho v tuto chvíli prostě a jednoduše neplánují. Stejně tak neplánují případný remaster prvních dvou dílů. Momot tvrdí, že je to skvělý nápad, ale pochybuje, že k tomu někdy dojde.

Poslední věc se týká informací o prvním datadisku Srdce z kamene. Ten má vyjít už v průběhu října, ale na první informace si musíme ještě počkat. Sdílení informací o datadiscích je jen otázka času a Momot prosí hráče o trpělivost. V tuto chvíli každopádně víme, že první datadisk se zaměřuje na město Oxenfurt a vrátí se v něm medička Shani.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama