Vychází NHL 18
NHL 18 Novinka Vychází NHL 18

Vychází NHL 18

Redakce

Redakce

Máme pro vás soutěž a exkluzivní dárek k předobjednávce.

Reklama

Dnes na konzole PlayStation 4 a Xbox One s českými titulky vyšla hra NHL 18 od EA Sports. Titul přináší kreativitu mladých superhvězd současné NHL prostřednictvím nového ovládání v útočné třetině a zcela nového ovládání Defensive Skill Stick. V novém režimu NHL Threes se navíc můžete odreagovat a užít si rychlý arkádový hokej tři na tři, který nabízí nový způsob kooperativního a soutěžního hraní. V nejvyšší zámořské lize se potom můžete stát majitelem 32. týmu NHL, zúčastnit se nového rozšířeného draftu a kompletně změnit tvář celé ligy.

Na Zingu můžete navíc do dnešního večera soutěžit o národní hokejový dres, který podepsal legendární Dominik Hašek. Vyhrát můžete rovněž NHL 18 na PS4 nebo Xbox One a nápoj Smarty.

Nechce se vám čekat? Využijte nabídky a kupte si NHL 18 v našich obchodech Xzone.cz a GameExpres.sk, kde vám ke hře dáme exkluzivní dárek, hokejový puk podepsaný Dominikem Haškem.

Na Korunní v pražské prodejně Xzone se dokonce hráči mohli setkat s Dominikem Haškem a zahrát si s ním NHL 18 a dostat podpis. Podívejte se na fotografie.

Startovní trailer NHL 18

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama