Vychází první DLC pro Wolfenstein 2: The New Colossus
Novinka Vychází první DLC pro Wolfenstein 2: The New Colossus

Vychází první DLC pro Wolfenstein 2: The New Colossus

Michal Burian

Michal Burian

1

V The Adventures of Gunslinger Joe bývalý hráč amerického fotbalu likviduje zástupy nácků v ruinách Chicaga i ve vesmíru.

Reklama

Fanoušci first-person střílečky Wolfenstein 2: The New Colossus se dočkali prvního dodatečného balíčku. Světlo světa spatřilo The Adventures of Gunslinger Joe DLC. V něm bývalý hráč amerického fotbalu Joseph Stallion likviduje zástupy nácků v ruinách Chicaga i ve vesmíru.

Příchod DLC doprovází trailer, který vám dá dobrou představu, o čem tenhle přídavek je. Každopádně, pokud jste hráli Episode Zero, tak víte, co tak nějak máte čekat.

The Adventures of Gunslinger Joe DLC je součástí Season Passu, který se prodává za 24,99 euro a zajistí vám přístup i k dalším dvou balíčkům. 30. ledna příštího roku totiž bude následovat The Diaries of Agent Silent Death, v němž se v roli agentky OSS Jessicy Valiant vydáme za infiltrací nacistického bunkru v Kalifornii a za objevením tajemství operace San Andreas. Vše v březnu uzavře rozšíření The Amazing Deeds of Captain Wilkins. V něm se zase dostaneme do role kapitána Geralda Wilkinsa, hrdiny občanské války, který se vydává na nacisty ovládanou Aljašku, aby zde překazil operaci Black Sun.

Dodatečné balíčky lze koupit i samostatně, ten dnešní se prodává za 9,99€. Dohromady všechny tři rozšíření slibují herní dobu okolo devíti hodin.

Zdroj: Tisková zpráva

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama