Vydejte se na dobrodružství do Betrayer
Betrayer Novinka Vydejte se na dobrodružství do Betrayer

Vydejte se na dobrodružství do Betrayer

Michal Burian

Michal Burian

4

Od tvůrců No One Lives Forever a F.E.A.R. vyšla dnes na Steamu akční adventura Betrayer. Koupíte za 19 euro.

Reklama

Nezávislé studio Blackpowder Games dnes na Steamu slavnostně vydalo finální verzi Betrayer. Jde o akční adventuru z pohledu první osoby s historickým podtextem. Podle samotných autorů, kteří mají za sebou vývoj No One Lives Forever a F.E.A.R., jde o napínavé dobrodružství odehrávající se v roce 1604, kdy vyplujete z Anglie, abyste se připojili ke kolonii ve Virginii. Vše ale nejde úplně podle plánu a vy se budete potýkat s duchy a záhadami, včetně divného zbarvení světa, podivného života a tiché ženy v červené barvě. Kdo to je a proč vám pomáhá? Na to budete muset přijít sami.

,,Betrayer je druh hry, na které jsme chtěli pracovat už od dokončení FEAR," prohlásil designér a scénárista Craig Hubbard. ,,Vydáte se do velkého otevřeného prostředí, kde hledáte stopy a kořist. Problémy můžete řešit agresivně nebo potichu. Můžete si vzít vybavení, které nejlépe vyhovuje vašemu hernímu stylu. Vše je na vás."

Betrayer bylo původně vydáno v alfa verzi na Steam Early Access v srpnu loňského roku. Společně s komunitou se hra vyvíjela a přidávalo se mnoho nových funkcí, včetně herních mechanik, vylepšeného uživatelského rozhraní nebo se měnil kontrast a barva.

Recenzi pro vás připravujeme.

Michal Burian je šéfredaktor Zingu, sledovat ho můžete na Twitteru @BurianMichal nebo na Google+ MichalBurianCZ.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama