Vyšel nový patch pro Zaklínače 3
Zaklínač 3: Divoký hon Novinka Vyšel nový patch pro Zaklínače 3

Vyšel nový patch pro Zaklínače 3

Martin Cvrček

Martin Cvrček

39

Patch s číslem 1.08 opravuje především chyby spojené s questy a uklízí smetí po kontroverzním patchi 1.07.

Reklama

V pátek večer se Zaklínač 3 dočkal vydání dalšího patche, tentokrát s označením 1.08. Mezi nejdůležitější změny patří zlepšení výkonu, který mohl trochu narušit předešlý patch 1.07, došlo i k opravě chyb spojených s achievementy nebo dvou grafických glitchů.

Patch také opravuje řadu chyb spojených s questy a hratelností, třeba vzácný problém s nedávno přidanými truhlami, ze kterých nenávratně mizí uložené předměty. Jinými slovy jde opět o nápravu škod, které napáchal patch 1.07.

Nutno ale říct, že v případě questů jsou některé chyby stále přítomné. Mě osobně například z deníku stále nezmizel quest Krčmáři v karbanu, který se mi po instalaci patche 1.07 znovu objevil mezi aktivními úkoly, ačkoliv jsem ho dávno dokončil. Tahle situace má naštěstí řešení, stačí dojít do hospody, kam vás quest vede, a v místnosti za barem najít jednu gwintovou kartu (thx Rys18). Opravy se ale stále nedočkal ani úkol Špinavé peníze v rámci Honby za pokladem.

Za zmínku stojí také specialita v podobě lektvaru Hodina vlků, který najde po instalaci patche každý hráč ve svém inventáři. Patch 1.07 totiž zvýšil požadovanou úroveň pro některé vybavení, což vedlo k tomu, že někteří hráči prostě nemohli použít výbavu, kterou získali před instalací patche.

Nový lektvar proto na hodinu sníží úroveň výbavy, což má hráči poskytnout dost času k dosažení požadované úrovně nebo k nalezení náhradního vybavení. Po uplynutí jedné hodiny účinky lektvaru zmizí a výbava bude mít zase stejnou úroveň jako před vypitím elixíru. Něco takového by samozřejmě nebylo nutné, kdyby vývojáře v první řadě nenapadlo hrát si s úrovněmi výbavy a nijak o tom předem neinformovat, ale stalo se. Alespoň mají postižení hráči nějaké řešení.

Patch 1.08 v neposlední řadě slouží jako příprava pro přidání New Game+. Stále však nevíme, kdy se New Game+ vlastně dočkáme.

Mějte ale na paměti, že nový patch je tradičně pěkný macek a minimálně na PC se vám bude stahovat přibližně 7 GB dat.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama