Vyšel únorový update pro Star Wars: Battlefront
Star Wars: Battlefront Novinka Vyšel únorový update pro Star Wars: Battlefront

Vyšel únorový update pro Star Wars: Battlefront

Martin Cvrček

Martin Cvrček

9

Mimo jiné přidává zcela novou a velmi povedenou multiplayerovou mapu, novou survival misi, oblečení Leiy Organy na Endoru a mód Turning Point pro všechny větší mapy.

Reklama

Podle očekávání dnes došlo k vydání nového patche pro Star Wars: Battlefront. Ten provádí různé změny v případě zbraní a karet, hrdinů, vozidel, multiplayerových módů i misí a samozřejmostí je oprava některých bugů. Novinkou je i přidání efektu film grain.

Nejdůležitější je ale nový bezplatný obsah. Dnes v noci komunita splnila další komunitní výzvu, která vyústila v přidání nového oblečení pro Leiu Organu, jenž můžete omrknout na mapách na měsíci Endor. Nový skin pro Leiu byl původně plánován na březen, takže jsme se dočkali o měsíc dříve.

Novinkou je i další survival mise, kterou lze hrát o samotě nebo s kamarádem. Tato mise je zasazena na mapu Ice Caves, kterou můžete znát z multiplayerových módů určených pouze pro pěchotu (a samozřejmě z Hero Hunt a Heroes vs Villains).

Mód Turning Point nyní není omezený jen na mapu Graveyard of Giants, přidanou s bezplatným DLC Battle of Jakku, takže ho nyní můžete hrát na všech mapách, které podporují módy Walker Assault a Supremacy.

Nejvýraznějším novým obsahem je ale určitě zcela nová multiplayerová mapa Twilight on Hoth, která je určená pro módy Walker Assault, Supremacy a Turning Point. Tentokrát jde opravdu o novou mapu, není jen vypůjčená ze singleplayerových/kooperativních misí a podle mého názoru se dost povedla.

Již jsem měl možnost mapu zkusit v řadách Imperiálů i Rebelů v módu Walker Assault a v obou případech jsem zažil vítězství, takže mám pocit, že mapa netrpí nějakou nevyvážeností. Nemluvě o tom, že z vizuálního hlediska je velmi působivá a design na tom také není zle.

Další patch bude následovat v březnu a přinese minimálně novou multiplayerovou mapu Survivors of Endor (opět pro Walker Assault, Supremacy a Turning Point) a survival misi s názvem Survival at the Rebel Depot. Podle náhledů, které už jsou k vidění v hlavním menu, bude mapa zaměřená na hořící les na Endoru a survival mise se bude odehrávat na multiplayerové mapě Rebel Depot, jíž dominuje otevřený hangár s Millenium Falconem na planetě Tatooine.

Na PC má patch 4,5 GB, na PS4 4,4 GB. Dá se očekávat, že verze pro Xbox One se nebude velikostí moc lišit.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama