Vyšetřování v Touhou Genso Wanderer začne příští rok
Novinka Vyšetřování v Touhou Genso Wanderer začne příští rok

Vyšetřování v Touhou Genso Wanderer začne příští rok

Ivan Jeziorek

Ivan Jeziorek

NIS America bude lokalizovat další fanouškovskou Touhou hru.

Reklama

Jednoho dne dorazí Reimu Hakurei na návštěvu obchodu Kourindo a jeho majitele Rinnosuke Morichika. Ten ji ukáže jeden ze svých velmi cenných předmětů, zlatou kouli. Když se ji pak Reimu dotkne, vystřelí z koule záhadný paprsek světla. Rinnosuke se následně začne chovat velmi podivně a na místě obchodu Kourindo se z ničeho nic objeví obří věž.

Časem se mezi místními lidmi začnou objevovat jejich vlastní klony, které je ještě k tomu na potkání napadají. A tak je Reiminou povinností, jakožto Hakurei Shrine Maiden, vyřešit tento podivný incident a přinést zpět mír do země Gensokyo.

Při vyšetřování záhady se k Reimi časem připojí Futo Mononobe. Muž, který se rozhodl stát mudrcem nejvyšších kvalit a tak se společně vydají do věže projít všechny její místnosti a skoncovat s tímto záhadným incidentem.

Takto by se dal ve zkratce popsat úvod chystaného roguelike RPG od Aqua Style, na kterém nyní probíhá anglická lokalizace. V Japonsku je tato hra již na trhu pod názvem Mystery Gensokyo: The Tower of Desire, ale u nás se objeví v angličtině od NIS America jako Touhou Genso Wanderer. K mání má být jak digitálně, tak v krabicové verzi pro PS4 a PS Vitu na začátku roku 2017.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama