Vyšla Developer's Cut verze modu Stalker: Lost Alpha
Novinka Vyšla Developer's Cut verze modu Stalker: Lost Alpha

Vyšla Developer's Cut verze modu Stalker: Lost Alpha

Martin Cvrček

Martin Cvrček

8

Po třech letech vychází finální verze samostatně hratelného modu, který má za cíl obnovit ztracený obsah z vývoje původního Stalkera. Cheeki breeki.

Reklama

Jsou to už tři roky, co vyšla první oficiální verze ambiciózního modu Lost Alpha pro Stalker: Shadow of Chernobyl. Rozsáhlá modifikace, kterou je možné hrát i bez vlastnictví původní hry, má za cíl nabídnout hráčům Stalkera v takové podobě, v jaké si ho představovali sami vývojáři, než z něj během let vyškrtali množství více či méně zajímavého obsahu. Projekt Lost Alpha tak nabízí dobře známou hru obohacenou třeba o nové lokality, úkoly nebo ovladatelná vozidla.

Tehdejší verze však rozhodně nebyla bez chyb, a tak tvůrci z Dez0wave týmu pokračovali ve vylepšování a upravování svého výtvoru. Díky jejich snaze a píli je teď k dispozici Developer's Cut verze modu, která přináší množství oprav všelijakých chyb, další vedlejší úkoly a zbraně, obsáhlejší grafické nastavení, slušnější optimalizaci nebo propracovanější animace zbraní.

Nechybí ani více typů baterky a brýlí nočního vidění, lepší umělá inteligence nebo interakce mezi mutanty a spousta a spousta dalších změn a novinek. Já sám kvituji s povděkem zejména lepší ovládání aut a menší spotřebu benzínu, což je něco, co mi při hraní původní verze modu způsobilo nejednu krušnou chvilku.

Developer's Cut je momentálně k dispozici jako masivní patch, který stáhnete z webu ModDB. Ke spuštění tedy musíte mít nainstalovaný původní mod Lost Alpha s patchem 1.3003. Tvůrci však chystají kompletní balík, který obsahuje samotný mod v Developer's Cut verzi a všechny patche, takže díky němu byste měli mít možnost stáhnout a nainstalovat všechno najednou. Balík by měl vyjít brzy.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama