Novinka Vyšla remasterovaná Ninja Gaiden: Master Collection

Vyšla remasterovaná Ninja Gaiden: Master Collection

Martin Zavřel

Martin Zavřel

5
Platformy PlayStation PlayStation 4 Nintendo Switch Switch Xbox Xbox Series X|S PlayStation PlayStation 5 Windows PC Xbox Xbox One

Trojice klasických her v jednom balení.

Reklama

Od včerejška je v prodeji kolekce klasické trojice her ze série Ninja Gaiden, za kterou stojí japonští vývojáři ze studia Team Ninja (v posledních letech nám nadělili kromě jiného skvělou dvojici her Nioh). Ninja Gaiden hry jsou proslulé svým stylem, ale také mimořádnou rychlostí a poměrně vysokou obtížností. Dohromady prodaly hry z této série celosvětově 6.8 milionu kusů. V tomto balení najdete konkrétně tituly:

  • NINJA GAIDEN Sigma (2007)
  • NINJA GAIDEN Sigma 2 (2009)
  • NINJA GAIDEN 3: Razor’s Edge (2012)

V balení najdete samozřejmě většinu všech vydaných DLC, což jsou především kostýmy pro hlavního hrdinu i ostatní postavy. Ninja jménem Ryu Hayabusa přitom není jedinou hratelnou postavou, kromě něj budete moct ovládat také čtyři ženské postavy: Ayane, Rachel, Momiji a Kasumi. Hra je dostupná pouze digitálně, přičemž k dispozici je i Deluxe Edice s 70 stránkami artbooku a 180 skladbami soundtracku.

Na PC bohužel hra nepodporuje ovládání klávesnicí a myší, za což si samozřejmě vysloužila kritiku - přesto momentálně sedí na 67% kladných hodnocení na Steamu. Na konzolích PS4 Pro/PS5/Xbox One X/Xbox Series X|S beží hra ve 4K a 60 FPS. Průměrné hodnocení z 55 recenzí na OpenCritic ukazuje 74%. Hra se prodává za 1 049 Kč (PSN).

Vyšla remasterovaná Ninja Gaiden: Master Collection
Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama