Výsledky hlasování čtenářů o hře roku 2021
Speciály Článek Výsledky hlasování čtenářů o hře roku 2021

Výsledky hlasování čtenářů o hře roku 2021

Redakce

Redakce

26
Platformy Windows PC PlayStation PlayStation 5 Xbox Xbox Series X|S Nintendo Switch Switch PlayStation PlayStation 4 Xbox Xbox One

Byl to velmi těsný souboj.

Reklama

Čtenáři Zingu sedm dní hlasovali v anketě o nejlepší hru roku 2021 a zde jsou výsledky:

1. místo: Deathloop

Opět jste nám udělali velkou radost, stejně jako v minulých ročnících jsme i letos velmi hrdí na to, jakou hru čtenáři Zingu vybrali pro příčku nejvyšší. Deathloop je herní koncept i svět, který se prakticky nikomu nepovedlo dopředu pořádně pochopit navzdory absurdní marketingové masáži. Nicméně jakmile jsme vstoupili na ostrov Blackreef, všechny ty šílené nápady s převtělováním, dokonalou vražednou smyčkou a invazemi online hráčů začaly dávat perfektní smysl, podpořené výborným lore, nezaměnitelným audiovizuálním stylem a naprosto odzbrojujícími hereckými výkony ústřední dvojice. Jakmile má člověk hru za sebou, už nikdy se mu nepovede zopakovat ten zážitek z objevování "dokonalé smyčky", ale ten první průchod je skutečně nezapomenutelný. Snad se dočkáme i nějakého toho DLC.

Výsledky hlasování čtenářů o hře roku 2021

2. místo: Resident Evil Village

První dny to vypadalo, že osmý Resident anketu vyhraje a vlastně bychom se vůbec nedivili. Z mnoha úhlů pohledu šlo letos o největší "dospělou" hru, která zároveň vyšla prakticky pro všechny herní platformy. Nebyla bohužel dokonalá, v některých pasážích snad až příliš připomínala hry minulé a finále se poněkud zvrhlo, nicméně návštěvu zámku a jeho paní určitě jen tak nezapomeneme, stejně jako třeba průzkum sklepení děsivého domu loutek. Uvidíme, zda dorazí i ta konkurence v podobě Silent Hillu.

Výsledky hlasování čtenářů o hře roku 2021

3. místo: Ratchet & Clank: Rift Apart

Nový Ratchet možná nedělá nic zas tak převratného proti minulým dílům série (ačkoliv trhliny jsou pěkný trik), ale hraje se tradičně skvěle a vypadá neuvěřitelně dobře: není rozhodně náhoda, že jej experti na herní grafiku a technologie z Digital Foundry zvolili jako graficky nejlepší hru roku. Mnohým z nás ale nejvíc učarovala nová postava Rivet, jejíž kombinaci tragické historie s neodolatelnou roztomilostí prostě nejde odolat. Tak či onak je jisté, že kdokoliv dal téhle hře šanci, užil si skvělou jízdu.

Výsledky hlasování čtenářů o hře roku 2021

4. místo: It Takes Two

5. místo: Returnal

6. místo: Forza Horizon 5

7. místo: Marvel’s Guardians of the Galaxy

8. místo: Halo Infinite

9. místo: Ghost of Tsushima: Director’s Cut

Vítěz soutěže o nejlepší komentář

Stejně jako jsme nechali na vás, abyste svým hlasováním rozhodli o nejlepších hrách, bylo na vás také to, abyste svým „lajkováním“ rozhodli o nejlepším komentáři pod článkem. Na to konto chceme poděkovat, protože někteří z vás si dali s komentářem opravdu záležet a sepsali vlastně menší recenze nebo eseje se skvělými argumenty pro jimi volenou hru. Nuže, tady je komentář s největším počtem vašich „lajků“:

Výsledky hlasování čtenářů o hře roku 2021

Výherci gratulujeme, brzy se vám ozveme na email.

Výsledky hlasování čtenářů o hře roku 2021

Všem ostatním ještě jednou děkujeme za čtivé komentáře a už teď chystáme další soutěže.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama