Vytuň si herní doupě
Novinka Vytuň si herní doupě

Vytuň si herní doupě

Redakce

Redakce

8

Máme pro vás tipy na herní předměty, kterými si stylově vytuníte své herní doupě, a to jak to u počítače, tak i konzolí.

Reklama

Není nad to se během hraní oblíbených her cítit dobře a když zrovna nemůžete hrát, můžete mít oficiální předměty ze svých titulů stále u sebe. V dnešním článku vám ukážeme několik položek, kterými si vytuníte své herní doupě, případně můžete udělat radost někomu ze svého okolí.

Crash Bandicoot N. Sane Trilogy, kolekce tří vylepšených dílů skvělého a zároveň obtížného dobrodružství, se v letošním roce konečně dostane na PC, Xbox One a Nintendo Switch. Crash jednoduše zamával PS4 exkluzivitě a štráduje si to z vesela na další platformy, což je jen a jen dobře. Dnešní tipy se tak hodí začít právě touhle legendární postavičkou. Pokud se řadíte mezi fanoušky Crashe, může vám při hraní dělat společnost jeho krásná figurka o velikosti 23 centimetrů. Figurka je ručně kreslená a stojí za ní známá firma First 4 Figures.

Pokračujeme dalšími figurkami, tentokrát menšími a samozřejmě levnějšími. Cable Guy figurky jsou navrhnuty k držení DualShocku 4, Xbox One ovladače nebo mobilního telefonu. Za 599 korun si můžete udělat radost a zároveň stylově nabíjet ovladače prostřednictvím třímetrového MicroUSB kabelu. Váš herní nástroj může držet poručík Simon "Ghost" Riley z Call of Duty: Modern Warfare, Crash Bandicoot, Darth Vader, Deadpool, Sonic, Vault Boy z Falloutu nebo zelené monstrum v podobě silného Hulka. S takovými ochránci na váš ovladač nebo mobil jen tak někdo nesáhne!

Vytuň si herní doupě

Ještě jste si nevybrali figurku? A co takhle Gordon Freeman z Half-Life 2? Postavička má 18 cm, je velmi detailní, obsahuje dvě sady vyměnitelných rukou, smrtelné páčidlo, gravity gun a vábničku na brouky. Možná právě s ním bude čekání na třetí díl snesitelnější, pokud se tedy ve Valve vůbec někdy naučí do tří počítat. To samé platí i pro Portal 2, z něho vám doporučujeme figurku Chell ve své stylové oranžové kombinéze Aperture Laboratories, jež se chlubí více než dvaceti body ohybu. Součástí balení je i luxusní model ASHPD, který lze rozsvítit modrým světlem stejně jako ve hře. Mrkněte na video níže.

Poslední dnešní tipy věnujeme fanouškům PlayStationu, kteří mohou do práce, školy nebo na nákupy nosit stylovou brašnu. Máme pro vás hned dvě a obě vám připomenou zábavné chvilky, které jste strávili ve společnosti prvního PlayStationu. Ach, ta nostalgie…

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama